Oei: Flinke ophef over foto van prins George met speelgoedpistool

Media door Laura

De Britse royals zijn de laatste maanden geen seconde uit de spotlights geweest: de geboorte van prinsje Louis, het huwelijk van Meghan Markle en prins Harry en de verjaardag van The Queen. Maar het Engelse koningshuis krijgt niet altijd alleen maar lof. Op social media zijn veel mensen woest om de kiekjes die dit weekend opdoken van prins George.

prins george

Lees ook: Vers babynieuws: Prins William en Kate Middleton worden oom en tante

Politieagent spelen

Kate Middleton, prins William en hun kroost was afgelopen zondagmiddag te vinden bij de Maserati Royal Charity Polo Trophy. Terwijl hubby William een potje polo speelde, zat Kate met de kiddo's op het gras. Prins George, prinses Charlotte en een paar andere royal neefjes en nichtjes vermaakten zich met speelgoedpistolen, -messen en -handboeien terwijl Kate toekeek. Hoewel Prins William ooit heeft verteld dat George gefascineerd is door de politie, vinden veel mensen op social media het toch 'schandalig' dat George met een nepwapen speelt.

Gevaarlijk

"Sneu om George met een pistool te zien terwijl het hele land in een wapen- en messituatie verkeerd", luidt de kritiek op social media. "Misschien traint hij om later te jagen. Ik dacht dat hij een gevoelig kind was. Het was beter geweest als hij speelde met een speelgoedauto of voetbal. Jammer genoeg zullen de royals nooit veranderen", "Dit is geen grap. Sommige mensen overlijden omdat hun kinderen een echt wapen aanzien voor speelgoed."

Anderen vinden de ophef juist overdreven en noemen het onvermijdelijk dat George met wapens in aanraking komt, net zoals zijn vader en grootvader.

 

Lees ook: No way: 7 x deze acteurs hebben eigenlijk een afschuwelijke hekel aan elkaar

Beeld: Brunopress