Zo bloeide de liefde op tussen B&B Vol Liefde-Claudia en vriend William: "elkaar stiekem leren kennen"

Celebs door Jennifer

Ineens was hij er: de nieuwe liefde van Claudia uit B&B Vol Liefde. Tijdens de reünieaflevering werd het al even genoemd, maar verder bleef het even stil rond de kersverse relatie. Tot nu! In een interview met Telegraaf doet Claudia toch maar een boekje open over haar nieuwe partner, die ze eigenlijk wel ziet als the one. Ze zijn in ieder geval dolgelukkig met elkaar.

Claudia openhartig over relatie met William

Tijdens haar avontuur in B&B Vol Liefde vond ze de liefde niet bij B&B-eigenaar Walter. Wel is hier een mooie vriendschap ontstaan tussen twee mensen, die op spiritueel vlak goed klikken met elkaar. Daarnaast heeft Claudia er ook een andere fijne vriendschap aan overgehouden met Ingrid, die haar zelfs helpt bij het vinden van een nieuwe liefde. Dit zagen we in de reünieaflevering van B&B Vol Liefde, toen Claudia vertelde hoe ze haar vriend William via Ingrid leerde kennen. Aww! Maar voor de rest bleef het wat stil rondom het kersverse koppel. We zagen foto's voorbijkomen op social media, maar that's it. Tot nu, want inmiddels heeft Claudia toch een boekje geopend over haar relatie met William. In een interview met De Telegraaf vertelt ze hoe zij en William het eerst rustig aan deden. "We zijn elkaar stiekem gaan leren kennen," zegt ze openhartig.

Ingrid overtrad regels

In eerste instantie was William een vlam van Ingrid, maar dat bleef bij één date. Overigens was dat kennelijk wel een stiekeme date, zo vertelt Claudia. "Zij is toen - tegen de regels van het programma in - stiekem gaan daten," vertelt ze. Maar daar kwam dus niets uit. Wat dan weer een gelukje was voor Claudia. Ingrid zag direct in, dat hij misschien wel wat voor haar was en gaf Claudia's nummer. "Een week later kreeg ik een berichtje. Ik wilde het een kans geven," vertelt Claudia aan De Telegraaf. En Claudia's gevoel zat goed, want het bleek tussen haar en William wel een match. Ze hadden hun eerste date in het bos, wat volgens Claudia wel wat onwennig was. "Ik durfde hem zelfs bijna niet aan te kijken," zegt ze. "We zijn al wandelend gaan praten en toen we ergens een drankje gingen doen, sloeg hij zijn arm om me heen."

Na een moeilijke periode met haar ex-man is het wel fijn voor Claudia, dat ze nu William heeft gevonden. Destijds verloor ze haar ex-man Harold namelijk aan zelfmoord en blijkbaar nam hij niet eens afscheid van haar, zo vertelt ze in het interview. Ze lagen namelijk in een scheiding door zijn alcoholverslaving. Later vond Claudia hem zelf, nadat hij zichzelf al van het leven had beroofd. "Zonder briefje en zonder afscheid," vertelt ze.

Ware liefde

Gelukkig heeft ze nu William, waarmee ze echt heel blij is. Ze denken allebei ook, dat ze 'de ware' hebben gevonden. Cute! Het is in ieder geval een man, waardoor Claudia de struggles met haar vorige date totaal vergeet. Eerder zijn ze namelijk al samen langsgegaan in de Bed & Breakfast van Walter in Frankrijk, die overigens wel alweer een hele tijd samen is met Annemiek. Het duurde voor Claudia trouwens acht weken, voordat zij en William een relatie met elkaar kregen. Hierover vertelt ze: "Na acht weken zei hij toen we bij hem thuis waren: 'Ik hou van jou. Zullen we vanaf nu een relatie hebben?'." Natuurlijk riep ze toen meteen 'ja' tegen haar "goedlachse Boeddha", zoals ze hem zelf noemt.

Lees ook: Wil je zien: Olof showt zijn dans-skills in Portugal bij B&B Vol Liefde-Marian