Wil je zien: Olof showt zijn dans-skills in Portugal bij B&B Vol Liefde-Marian

Media door Jennifer

Voor Marian uit B&B Vol Liefde was het helaas geen geslaagd liefdesavontuur. Wel heeft ze een hoop lieve mannen ontmoet door haar deelname aan het populaire realityprogramma. Onder andere publieksfavoriet Olof komt nog regelmatig over de vloer bij de B&B-eigenaresse. Dat zien we nu weer op wel héél leuke beelden van een dansende Olof. Daar is zeker niks mis mee!

Olof uit B&B Vol Liefde doet dansje bij Marian in Portugal

Het seizoen van B&B Vol Liefde is helaas alweer een tijdje afgelopen, maar gelukkig vallen de fans niet in een gigantisch zwart gat. Daar kunnen we vooral B&B-eigenaresse Marian voor bedanken. Zij deelt op haar Instagram namelijk een aantal leuke backstagevideo's, die zijn gemaakt tussen de opnames door. Op één van de video's zien we vervolgens ook een vrolijk, dansende Olof, die een publieksfavoriet is geworden van de B&B Vol Liefde-kijkers. Het geeft sommige fans hoop, dat er misschien tóch nog wat opbloeit tussen hem en Marian. "Deze man past echt helemaal bij jou Marian," schrijft iemand, terwijl een ander zegt: "Zo'n schat is Olof. Had gehoopt dat jullie samen zouden eindigen."

Helaas voor de fans van B&B Vol Liefde zit een liefdesrelatie tussen Olof en Marian er waarschijnlijk niet in. Wel hebben ze zeker een mooie vriendschap eraan overgehouden. Ze hebben duidelijk veel plezier met elkaar:

Nieuwe liefde voor Olof?

In een eerder interview met Omroep Brabant gaf Olof aan, dat Marian hem graag over de vloer heeft in haar B&B in Portugal. Al komt hij ook geregeld langs in haar huis in Den Bosch. "Het is geen liefde," verduidelijkte hij echter, alleen een mooie vriendschap. Olof heeft inmiddels zelfs een nieuwe liefde op het oog, zo vertelt hij in een recent interview met AD. Een 12-jarig meisje heeft hem in contact gebracht met haar oma, waarmee hij het naar eigen zeggen hartstikke leuk heeft. Of hij ook echt verliefd is, weet hij momenteel nog niet. Maar: "Het kriebelt wel." Oeh! Hopelijk heeft hij dan binnenkort iemand om lekker samen mee te swingen.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Olof over populariteit bij kijkers: "ik vind het allemaal prima"