Geen Bye Bye Bye! *NSYNC is terug: na twintig jaar komt de band met nieuwe single 'Better Place'

Media door Jennifer

Het is een goede tijd voor de millennials! Na een mogelijke comeback van de Spice Girls, keert nu nóg een populaire band terug in de spotlights. Kennen we *NSYNC nog met onder meer de knappe Justin Timberlake? Afgelopen weekend maakten hij en zijn bandleden al een entree op het podium van de Video Music Awards, maar blijkbaar was dit nog maar het begin. Ze lijken weer even terug! Binnenkort verschijnt namelijk, na twintig jaar, een nieuwe single, die speciaal is gemaakt voor de derde Trolls-film.

*NSYNC komt na twintig jaar met nieuwe single

De band *NSYNC, bestaande uit Justin Timberlake, Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone en Chris Kirkpatrick, was succesvol in de jaren 90 en begin van de zero's. Mocht je geen millennial zijn, kun je ze zeker nog steeds herkennen van hits als Bye Bye Bye en Tearin' Up My Heart. Met hun hits en looks steelden ze de harten van een hoop jonge meiden, maar helaas braken ze in 2007 vervolgens ook dezelfde harten. Toen kwam namelijk naar buiten dat ze uit elkaar gingen. Nooo!

Gelukkig zijn ze niet helemaal uit elkaars leven gegaan, want na de breuk deden ze nog een paar reünies. Zo traden ze in 2013 op tijdens de Video Music Awards en werden ze in 2018 geëerd met een ster op de beroemde Hollywood Walk of Fame. Dit jaar stonden ze plotseling wéér op het podium van de VMA's, maar deze keer blijkt het toch anders en minder eenmalig dan we dachten. Na twintig jaar komen ze namelijk met een heel nieuw nummer, genaamd Better Place. OMG! Het liedje komt 29 september uit.

Soundtrack voor Trolls-film

Het nieuws over de nieuwe single van *NSYNC komt tegelijk met de trailer van de nieuwe Trolls-film. Het liedje is namelijk ook gemaakt voor de film, waarin Justin Timberlake een stem vertolkt. De film heet - hoe toevallig - Trolls Band Together. Is dit een stiekeme hint naar *NSYNC, die ook weer samenkomen voor meer dan alleen één liedje? Volgens TMZ zou dat helaas niet het geval zijn en heeft de band geen plannen voor nog meer nieuwe muziek of een tournee. Aww, balen! Wel zouden naast Justin mogelijk ook de andere bandleden een rolletje hebben in de derde Trolls-film.

Mocht je als oude *NSYNC-fan trouwens nieuwsgierig zijn naar het nieuwe liedje, kun je hieronder een voorproefje beluisteren:

Reünie bij de VMA's

*NSYNC maakte afgelopen weekend dus al een entree op het podium van de VMA's. Dit was voor iedereen een complete verrassing, waaronder ook voor zangeres Taylor Swift. Net als velen was ook zij groot fan van de band. Ze vond het dan ook erg speciaal om een award van hun uitgereikt te krijgen. Tijdens haar speech voor Best Pop kan ze het niet laten om te fangirlen. "Ik had poppen van jullie," zegt ze starstruck. De band is wel heel lief voor haar, want ze geven haar ook nog even een friendship bracelet. Iets wat past bij de zangeres, wiens fans - ook wel Swifties genoemd - friendship bracelets maken om uit te delen tijdens concerten.

Lees ook: Oeps! Peperdure diamant van Taylor Swift haar ring raakt zoek tijdens VMA's