Oeh! Justin Timberlake komt weer naar Nederland: vanaf déze datum scoor je tickets

Celebs door Jennifer

Justin Timberlake is bringin' sexy back naar Nederland! Zojuist heeft hij aangekondigd, dat zijn The Forget Tomorrow World Tour doorreist naar Europa. En goed nieuws voor fans in ons kikkerlandje: hij komt ook terug naar Nederland. Wacht, wát? Je hoort het goed: op donderdag 15 augustus 2024 staat hij op het podium van de Ziggo Dome in Amsterdam. Yes!

Wereldtournee Justin Timberlake komt naar Nederland

Het is voor Justin Timberlake niet de eerste keer, dat hij een concert geeft in Nederland. Zo kwam hij in 2003 voor het eerst naar ons kleine kikkerlandje met zijn Justified World Tour. Destijds trad hij op in het Gelredome in Arnhem. Later trad hij met zijn FutureSex/LoveShow op in de Arena in Amsterdam, met The 20/20 Experience World Tour in de Ziggo Dome en ook met zijn The Man of the Woods Tour stond hij daar. Dat is inmiddels alweer zes jaar geleden, maar nu komt hij dus weer terug! Hij blijft dus erg loyaal aan zijn Nederlandse fans. Wederom treedt Justin op in de Ziggo Dome in Amsterdam. Concertorganisator MOJO kondigt op vrijdagochtend aan, dat hij daar op donderdag 15 augustus 2024 staat met zijn huidige The Forget Tomorrow World Tour. Oeh!

Eerder kondigde hij al diverse data aan in de Verenigde Staten en Canada onder het mom 'wereldtournee'. En het wordt dus werkelijk een world tour, want hij slaat Europa niet over. Fjiew! In totaal geeft hij dertien shows in Europa. Naast Amsterdam staat hij bijvoorbeeld ook in Antwerpen, Krakau, Berlijn, Londen, München en Lyon.

Nieuw album

Natuurlijk komen tijdens de The Forget Tomorrow-concert zijn grootste hits voorbij, zoals Rock Your Body, Cry Me A River en SexyBack. Daarnaast zal hij ook nieuwe muziek laten horen van zijn komende album Everything I Thought It Was. Dit wordt zijn zesde studioalbum en bevat onder andere de single Selfish, die eind januari is uitgebracht. Het nieuwe album verschijnt op vrijdag 15 maart 2024. Ongeveer een maand later trapt hij vervolgens de wereldtournee af in de Canadse stad Vancouver.

Wanneer ticketverkoop?

De The Forget Tomorrow World Tour begint dus al vrij snel. Daarom gaan de tickets voor de tourdata in Europa ook binnenkort in de verkoop. De ticketverkoop voor het The Forget Tomorrow-concert in de Ziggo Dome in Amsterdam start op vrijdag 1 maart 2024 om 10.00 uur. Dan is de reguliere ticketverkoop via Ticketmaster. Ticketprijzen varieren van € 56,00 (zitplaatsen rang 4) tot € 151,20 (staanplaatsen in Golden Circle).

Wil je eerder kans maken op tickets? Dan houdt MOJO ook een pre-sale op donderdag 29 februari van 10.00 t/m 17.00 uur (zolang de voorraad strekt). Tot woensdag 28 februari 16.00 uur kun je je aanmelden voor de pre-sale via de website van MOJO. Diezelfde dag wordt om 19.00 uur de MOJO Weekly nieuwsbrief verstuurd, waarin je ook kansmaakt op pre-sale tickets voor Justin.

Lees ook: Concerten voor dummies: dit zijn alle do's en dont's