Publieksfavoriet Olof uit B&B Vol Liefde staat nog open voor nieuwe liefde: "zeg nooit nooit"

Celebs door Jennifer

In het populaire tv-programma B&B Vol Liefde lukte het publieksfavoriet Olof (76) niet om het hart te veroveren van B&B-eigenaar Marian. Wel veroverde hij de harten van vele kijkers, die hem vast ook een mooi leven gunnen met een liefdespartner. Iets waar hij zeker wel nog voor open staat, zo vertelt de Brabander nu aan Omroep Brabant. Hij zit in ieder geval niet stil!

Olof uit B&B Vol Liefde staat open voor nieuwe liefde

Olof was de eerste vrijgezel, die over de vloer kwam bij Marian in B&B Vol Liefde. Hierdoor kreeg hij eigenlijk al een soort voorsprong, ook bij de kijkers die steeds meer fan van hem werden. Stiekem hoopten ze allemaal, dat hij zou eindigen met Marian. Alleen bleek hun relatie continu puur vriendschappelijk voor haar. Overigens dacht Olof op een gegeven moment zelf wel, dat het wat zou worden met de B&B-eigenaresse, zo vertelt hij in Love Bites van RTL. Alleen deed hij later toch een stapje terug, zodra Marian aangaf geen romantische klik met hem te voelen.

Inmiddels is het realityprogramma afgelopen en heeft Marian uiteindelijk bij geen van haar heren de liefde gevonden. Al vond ze in publieksfavoriet Olof wel een nieuwe, goede vriend. "Ze wilde graag dat ik nog bleef [in Portugal, red.]," vertelt Olof aan Omroep Brabant. "Ze heeft een huis in Den Bosch en ik kom er wel eens. Het is geen liefde."

Genoeg afspraakjes

Wel staat Olof na zijn 'mislukte' liefdesavontuur in Portugal nog steeds open voor een liefdespartner. Zo spreekt hij naar eigen zeggen genoeg af met vrouwen. Al zijn de afspraakjes "niet echt dates", zo zegt hij. "Meer vriendschappelijk." Dit betekent dan weer niet, dat het nooit serieus kan worden met een 'date'. "Dat kan zomaar gebeuren. Zeg nooit nooit," zegt hij glunderend. Aww. Hij krijgt dankzij B&B Vol Liefde wel een stuk meer aandacht, ook van vrouwelijk schoon. De vele dm's die bij hem binnenkomen op social media, noemt hij "gekkenwerk". Met wie hij precies afspreekt, wil hij overigens niet zeggen. "Ik wil die mensen niet in verlegenheid brengen." Maar hij zit in ieder geval niet stil.

De populariteit van B&B Vol Liefde heeft Olof trouwens niet alleen meer aandacht opgeleverd bij de vrouwen. Zo zullen we hem ook voorbij zien komen in een nieuwe romantische comedy genaamd Bed & Breakfast, waarin ook de vrijgezelle Anne - uit de B&B van Walter - te zien zal zijn. Oeh! Ze spelen in de film allebei een gast in de B&B en de opnames zijn al volop aan de gang.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Olof over populariteit bij kijkers: "ik vind het allemaal prima"