Tweede 70-plusser voor Marian uit B&B Vol Liefde zet vraagtekens: "denk dat Marian niet zelf heeft gekozen"

Media door Jennifer

Seizoen 3 van B&B Vol Liefde zorgt al in de eerste week voor een hoop tweets en opmerkingen. Zo valt onder andere Marian enorm op bij de kijkers door haar opvallende verschijning en natuurlijk prachtige, roze Bed & Breakfast. Maar niet alleen daardoor: ook de keus van haar twee potentiële liefdes valt nogal op, doordat ze momenteel allebei ouder zijn dan waar zij op hoopt. Huh?

Marian in B&B Vol Liefde

In het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde zien we hoe Marian het liefdesavontuur aangaat in Zuid-Portugal, waar ze een grote, roze Bed & Breakfast runt op een erg prachtige locatie. Tijdens haar introductie gaf ze aan, dat ze sowieso op zoek is naar een man onder de 68 jaar. Het was best een harde leeftijdsgrens, maar toch krijgt ze vervolgens twee mannen van boven de 70 voorgeschoteld. Hoe dan?

Het is logisch dat sommige kijkers hier hun vraagtekens bij zetten. De eerste potentiële liefde, Olof, klikt op zich nog wel goed met Marian. Ze kan in ieder geval makkelijk met hem praten en ging op de eerste dag zelfs al de diepte in, toen ze het had over haar verleden. Alleen over de tweede kandidaat Jan klaagt ze een beetje. Zo praat hij wel erg veel en voelt ze zich ook wat ongemakkelijk door de hoeveelheid complimentjes. Volgens de voice-over van B&B Vol Liefde koos ze hem uit, omdat ze hoopte dat hij genoeg humor had en hoffelijk zou zijn. Dat zijn volgens Marian belangrijke eigenschappen voor haar toekomstige man. Alleen lijkt de leeftijdsgrens dus weg... Of toch niet?

Voorselectie door RTL

In de Reality Snack podcast van Telegraaf analyseren ze telkens de afleveringen van B&B Vol Liefde, waaronder dus Marian en haar 70-plussers. Hoezo is ze ineens zo afgewijkt van haar harde leeftijdsgrens? Podcastmaker Karlijn Bernoster vermoedt dat de keuze voor de mannen niet helemaal bij Marian heeft gelegen. "Ik denk dat Marian hem niet zelf heeft uitgekozen," zegt ze. Hiermee heeft ze het over de tweede kandidaat Jan. Al denkt Karlijns mede-presentatrice Eva van Riet dat Marian helemaal geen keuze heeft gehad in haar mannen. "Ze zijn veel te oud. 72 en 75 en zij wilde een jongere man," is haar verklaring. Oké, hoe zit het dan?

Volgens de podcastmakers heeft RTL zelf alle mogelijke kandidaten gekozen voor de deelnemers. "Ik denk, en dat heeft het programma ook bekendgemaakt, dat was ook voorgaande jaren. RTL maakt gewoon een voorselectie en die filmpjes krijg je op je laptop uiteindelijk te zien." Grote kans dat Marian vervolgens vooral oudere mannen als optie heeft gekregen. Na de voorselectie mogen de B&B-eigenaren namelijk dus wél zelf kiezen. Alleen begrijpt Karlijn nog steeds niet, waarom Marian dan Jan heeft gekozen. Echt veel punten heeft hij inderdaad nog niet gescoord. Interesting.

Lees ook: Huh? Joy uit B&B Vol Liefde verkoopt alweer deel van Bed & Breakfast (en dit is waarom)