Geruchten zijn waar! B&B Vol Liefde-Thalia en Harry bevestigen relatie: "gaan het avontuur samen aan"

Media door Jennifer

De geruchten over singles Thalia en Harry uit het derde seizoen van B&B Vol Liefde gingen nog maar net rond. Volgens de laatste juice zouden zij elkaar hebben gevonden, terwijl ze in eerste instantie allebei eigenlijk iemand anders wilde. Hij deed mee voor Debbie en zij voor Leendert, maar het mocht in beide gevallen niet baten. Al horen ze kennelijk meer bij elkaar dan bij de twee B&B-eigenaren, want de twee vrijgezellen zijn officieel geen single meer. Yep, Thalia en Harry zijn official!

Thalia en Harry uit B&B Vol Liefde hebben een relatie

Thalia en Harry deden allebei mee aan het derde seizoen van B&B Vol Liefde. Zij had zich opgegeven voor Leendert in de Belgische Ardennen, terwijl Harry het hart wilde veroveren van de kleurrijke Debbie in Spanje. In beide gevallen leek het eerst wel goed te gaan, vooral bij Thalia. Zij kwam zelfs nog terug voor Leendert na een korte break en ze hadden het ook na de opnames nog gezellig. Alleen bleek Leendert toch niet helemaal de man voor Thalia, die bij hem niet goed zichzelf kon zijn. In het geval van Harry was Debbies hart eigenlijk al wel redelijk veroverd door Paul, die natuurlijk vanaf het begin bij haar in de Bed & Breakfast was. Harry mocht nog wel op een pikante date met Debbie, waarbij ze gingen wandelen door een park vol erotische kunst. Maar het bleef vooral leuk. Het werd niet romantisch en ook hij zag zichzelf niet eindigen bij de B&B-eigenaar.

Gelukkig besloten ze wel allebei aanwezig te zijn bij de reünie van B&B Vol Liefde seizoen 3, want dit is waar Thalia en Harry elkaar vervolgens hebben ontmoet. En deze ontmoeting blijkt niet voor niets, want kennelijk vlogen de vonken over! Zo bevestigen de twee nu aan RTL Boulevard dat ze officieel een relatie hebben. In een statement schrijven ze: "Thalia en ik hebben elkaar bij de reünie leren kennen. Nu hebben wij groot feest en gaan het avontuur samen aan." Wat zoet!

Zoenend op terras

Overigens gingen de geruchten al wel aardig rond over Harry en Thalia. Natuurlijk waren het de juicekanalen die als eerste op de hoogte waren van de rumours. Via de juicekanalen werden foto's verspreid van het kersverse koppel op een terras in Amersfoort, waar ze zelfs zoenend werden gespot. Dat hoefde niet meteen iets te betekenen, maar inmiddels weten we dus beter. Laten we hopen dat Thalia en Harry wél the one zijn voor elkaar.

Lees ook: Kijkers B&B Vol Liefde hopen op eigen realityserie met Debbie en Paul: "we kunnen deze leukerds niet missen"