Lifestyle / Celebs
Celebs

Trek je huispak aan: het stulpje van Roy Donders staat te koop!

De stylist van het zuiden zegt 'houdoe'! Roy Donders verlaat zijn geliefde Broekhoven en heeft zijn huis voor 465.000 te koop gezet. Check hier de foto's!

roy donders

Lees ook: Gigi Hadid deelt foto's van haar appartement en iedereen denkt hetzelfde

Beige paleis

Als je 'Roy Donders: Stylist van het Zuiden' hebt gevolgd, dan zul je het beige paradijs vast en zeker herkennen. Roy kocht de woning vier jaar geleden en heeft het compleet naar eigen smaak ingericht. "Het is een huis helemaal naar mijn zin. Alles heb ik zelf ontworpen. Ik ben heel Europa doorgevlogen om bepaalde items te scoren."

Roy vertelt aan Omroep Brabant dat zijn fans zich geen zorgen hoeven te maken. "Het is niet omdat ik het niet meer kan betalen. Wij willen heel graag met heel de familie op een perceel wonen, met z'n allen bij elkaar, dus met m'n vader en moeder, m'n zus, m'n zwager en de kinderen. Die droom ga ik nu achterna."

Wellness

Het huis heeft een oppervlakte van 232 vierkante meter met vijf gigantische kamers en een ruimte tuin. De woning heeft alles om Bourgondisch te genieten. De Brabantse stylist houdt wel van pampering: een sauna, achtpersoons jacuzzi en Turks stoombad konden natuurlijk niet ontbreken. Je kunt jezelf dus volop in de watten leggen in dit Tilburgse rijtjespaleis. En er kan ook een feestje gevierd worden: de woning beschikt over een barruimte.

roy donders huis

roy donders huisroy donders huisroy donders huisroy donders huisroy donders huisroy donders huisroy donders huis

 

Meer foto's op Funda.

Lees ook: Wat is beter: je haar 's ochtends of 's avonds wassen?