Gigi Hadid deelt foto's van haar appartement en iedereen denkt hetzelfde

Celebs door Laura

Gigi Hadid heeft alles: een prachtig lijf, een succesvolle carrière, knappe vriend en een dikke bankrekening. Maar een talent voor interieurstyling... not really. Het model plaatste op Instagram vol trots foto's van het Manhattan-stulpje dat ze deelt met vriend Zayn Malik. Twitteraars gaan los, want de inrichting van haar luxe appartement komt hun maar al te bekend voor...  

gigi hadid

Lees ook: FOTO: Aan, uit, aan? Gigi Hadid en Zayn Malik lijken weer een setje

Manhattan appartement van Gigi Hadid

Het afgelopen jaar is Gigi bezig geweest met het restylen van haar appartment van welgeteld 5,8 miljoen dollar. Als je naar de foto's kijkt, dan is één ding gelijk duidelijk: van de minimalistische trend moet Gigi niks weten. Elk hoekje van het luxe 'stulpje' is gevuld met nogal bijzondere eyecatchers. Wat dacht je van een reusachtige gele pen, een regenboogkleurige ski, een schaal met biljartballen of gekleurde pasta-soorten. Creatief is het wel, maar smaakvol... dat valt te betwijfelen.

Hostel chic

Hoewel het hartjes en vlammetjes regent in de reacties op haar Instagram-post, denkt het altijd eerlijke Twitter er toch anders over. Zij vinden de inrichting verdacht veel lijken op dat van een hostel: de kleurenexposie, hippie-stijl en bordjes met tekst. Heeft Gigi misschien inspiratie opgedaan tijdens het backpacken?

Smaken verschillen, zullen we maar zeggen?

 

Lees ook: Wat? Deze actrice speelt al 20 jaar lang tieners

Beeld: Getty