Lifestyle / Celebs
Celebs

FOTO: Aan, uit, aan? Gigi Hadid en Zayn Malik lijken weer een setje

Dramatisch was het wel een beetje: de break-up tussen Gigi Hadid en Zayn Malik zo'n drie maanden geleden. De twee lieten toen via Instagram weten een punt te zetten achter hun relatie, maar zonder wrok uit elkaar te gaan. Sterker nog, er was nog altijd sprake van veel wederzijds respect. Zoveel zelfs, dat het lijkt alsof de twee inmiddels weer bij elkaar zijn. Tenminste, als we Gigi's foto op Instagram goed interpreteren... 

Topmodel en half Dutchie Gigi Hadid en het voormalige lid van One Direction besloten na twee jaar uit elkaar te gaan wegens overvolle agenda's, maar dat ze nu toch weer wat vrije spots hebben kunnen vinden, bleek wel uit de foto van gisteren. Al knuffelend met 'haar' Zayn plaatste ze een intieme selfie op haar Instagram story's die her en der nog wat werd opgeleukt met een aantal emoji's. Waaronder een hartje!

 

Gigi and Zayn via Instagram Stories ❤️#gigihadid #zaynmalik

Een bericht gedeeld door ᴳᴵ܁ᴴᴬᴰᴵᴰᵁᴾᴰᴬᵀᴱˢ (@gi.hadidupdates) op

Nog niet zo lang geleden werden de jonge love birds ook innig gespot in de straten van New York. Nou, 1 en 1 is 2: dat riekt toch sterk naar een liefdeshereniging. Hè, gezellig.


Gigi en Zayn eerder in New York, foto BrunoPress

Lees ook: Jaloers! Kris Jenner krijgt een gigantische champagne automaat cadeau