Heftig: oud-deelnemer EOTB Jørney is bevallen van tweede kindje én verloor haar moeder

Celebs door Jennifer

Jørney Hendrikx herken je vast nog als original uit Ex On The Beach 2021. Sindsdien is ze nooit meer weggeweest uit de media- en juicewereld. In januari kwam het leuke nieuws naar buiten, dat ze zwanger was van haar tweede kindje en inmiddels is het moment daar. Jørney is bevallen van haar tweede baby. Helaas moest ze daarbij ook delen, dat haar moeder er niet meer is. Jeetje!

Ex On The Beach-ster Jørney bevallen van tweede kindje

Het jaar begon goed voor Ex On The Beach-original uit 2021 Jørney Hendrikx. Na een eerste kindje te hebben gekregen van haar ex Odim, blijkt ze begin van het jaar weer zwanger. Van wie haar tweede kindje is, weten we op dat moment niet. Het was namelijk alweer uit met Odim. Zo'n vijf weken voor haar eerste bevalling liep de relatie op de klippen, omdat Odim vreemd zou zijn gegaan. OMG! Hoe dan ook kreeg ze wel een dochter van hem, Aliyaah en daar is nu dus een tweede baby bijgekomen. Op woensdagavond laat ze via Instagram weten, dat haar zoontje Imran is geboren. Ook nu weten we nog steeds niet van wie het is, maar anyway, hij is veilig en wel op de aardbol gekomen.

jørney hendrikx tweede kindje bevallen

Mooiste en verdrietigste dag

Helaas deelt Jørney in haar bericht over de komst van zoontje Imran ook heel verdrietig nieuws. De dag van haar bevalling blijkt de mooiste, maar ook verdrietigste dag in Jørneys leven. "De dag wat een van de mooiste dagen moest zijn, is ook meteen één van mijn diepste momenten geweest," schrijft ze. Op het moment dat ze ging bevallen in het ziekenhuis, kreeg ze namelijk te horen dat haar moeder was overleden. Wow! Alsof haar moeder plaats maakte voor de kersverse baby van haar dochter. "Dit neemt niet weg dat ik ook heel gelukkig ben, dat ik ben bevallen van mijn mooiste zoontje Imran," schrijft ze verder. Daarbij vertelt ze ook, dat de bevalling blijkbaar niet heel soepel ging.

Zware tijd

"Alles wat mis kon gaan, ging mis," schrijft ze. "Maar gelukkig maken we het nu goed. En is ons zoontje ook gezond." Ze geeft toe, dat ze het emotioneel wel zwaar heeft. Ze moet nu bijkomen van de bevallen én tegelijkertijd rouwen om haar moeder. "Er is heel veel gaande en er is heel onmenselijk gehandeld om het verlies van mijn moeder," legt ze uit. "Maar ik zal hier dieper op in gaan als ik meer kracht heb." We wensen Jørney veel geluk met haar dochtertje Aliyaah en kersverse zoontje Imran, maar natuurlijk ook sterkte met het verlies.

jørney hendrikx instagram tweede kindje zoontje imran

Lees ook: FOTO: Jørney van Ex On The Beach is bevallen van haar eerste kindje