'Ex On The Beach-Jørney datet nu met déze realityster'

Celebs door Elsemieke

Nu haar relatie met Odim definitief voorbij is, heeft Jørney haar blik op de toekomst gericht. En wat kun je dan beter doen dan verder gaan met daten? Volgens de nieuwste gossip heeft de beauty een nieuwe vlam aan de haak geslagen. Laat dat nu net een bekende realityster zijn...

Channah Koerten over nieuwe relatie: "de kinderen weten nog van niets"

'Ex On The Beach-Jørney date nu met déze realityster'

Jørney heeft het maar druk sinds haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch. Ze kreeg niet alleen een baby met mede kandidaat Odim, maar ook heeft ze hem inmiddels weer aan de kant gezet. De twee kwamen even bij elkaar, maar nu lijkt het toch echt over tussen de twee. Ze zou hem hebben betrapt op vreemdgaan, maar hoewel haar relatie met Odim de afgelopen maanden allesbehalve steady was, laat zie eerder op Instagram weten dat ze absoluut geen spijt heeft van het afgelopen jaar. “Ik ben trots op wie ik ben geworden en de lessen die ik heb geleerd."

Wat speelt er tussen Ex On The Beach Jørney en Quentin Jarret?

Volgens de nieuwe juice is de realityster alweer aan het daten. De gelukkige zou niemand minder dan Quentin Jarret zijn, de ex van Channah Koerten, zo schrijft juicekanaal MarwaJuice. Channah heeft alweer een nieuwe vriend, maar Quentin was nog vrijgezel. Dáchten we, maar nu blijkt dat hij en Jørney het wel gezellig hebben. “Ik was gister aan het sporten in Beverwijk, en ik zag Jørney met Quinten (ex van Channah). Ze deden echt klef, het zag er niet bepaald vriendschappelijk uit..." Marwa legde de kwestie bij Jørney neer. Zij reageerde eerst met ‘Ik ga er niet op in, sorry’ maar ze verwijderde daarna al snel die reactie. Wij zijn benieuwd hoe dit afloopt!

Foto: RTL

Bron: LoveReality

Lees ook: Hier vind je alle deelnemers van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 8 op Instagram