Zo hebben Anouk en haar Dominique elkaar leren kennen

Celebs door Elsemieke

Anouk en haar Dominique trouwen morgen tijdens het concert van de zangeres op het Malieveld. Vogue Nederland vond dat een mooi moment om het stel te vragen naar de manier waarop ze elkaar hebben ontmoet en of het liefde op het eerste gezicht was.

Romantische ontmoeting tussen Dominique en Anouk

Anouk en Dominique zijn al jaren gek op elkaar en dat bezegelen ze zaterdag met een huwelijk tijdens een concert van de zangeres, op het Malieveld. Vogue Nederland vroeg de twee naar de oorsprong van hun romance. En het verhaal erachter is super romantisch. “Het ging eigenlijk vanaf de basketbal, de app”, zegt Anouk in de video op het Instagram account van Vogue Nederland. “En zo kwamen we eigenlijk in gesprek”, vult Dominique zijn soon to be wife aan. De zangeres zegt nog wel eens in de war te raken in het begin van hun appcontact. “Jij zette af en toe bij een whatsappberichtje ineens zo’n knipoogje, dan dacht ik: nou dat is gek.”

"Kijk naar hem!"

Al snel ging het contact over in een afspraakje. En dat terwijl Dominique helemaal niet wist wie Anouk was. “Toen ging ik natuurlijk googelen en dacht ik: Anouk, Anouk? Toen zag ik de foto’s en dacht ik: nou, daar sta ik wel open voor." Anouk valt hem bij: "Het ging over basketbal en toen in een keer over zoenen. Ik zei: ‘nou ja, dan moet je langskomen. Zijn antwoord? ‘Binnen tien minuten ben ik er’. En daar was-ie, binnen tien minuten.”  En dat was dus het begin van hoe de twee elkaar hebben ontmoet! Dat ze nog altijd gek zijn op elkaar, bewijst wel op de manier hoe ze naar elkaar kijken. “Kijk naar hem. Elke keer als ik hem naar de douche zie lopen denk ik: zo dan, dat heb ik maar lekker in mijn kamertje lopen."

Bruiloft Malieveld

Anouk vroeg Dominique in 2020 ten huwelijk, maar ze moesten de bruiloft uitstellen vanwege de coronacrisis. Zaterdag is het eindelijk zover en mogen de twee elkaar het jawoord geven. Ten overstaan van duizenden fans trouwt de 47-jarige zangeres haar Dominique op het Malieveld in Den Haag. In een brief schreef de gemeente dat het Malieveld voor de gelegenheid eenmalig dienst mag doen als plek waar de huwelijksvoltrekking mag plaatsvinden. Het moment vindt plaats tijdens het intermezzo van het optreden.

Foto: BrunoPress

Zien: Douwe Bob deelt super schattige video van pasgeboren zoontje