Zien: Katja Schuurman deelt eerste foto met nieuwe liefde

Celebs door Elsemieke

Katja Schuurman liet de wereld al een poosje geleden weten dat ze weer verliefd is, maar wie de gelukkige man was, bleef nog even geheim. De actrice heeft nu op Instagram een foto gedeeld van haar nieuwe liefde en de reacties van haar volgers zijn hartstikke lovend.

Katja Schuurman deelt eerste foto met nieuwe vriend

Katja Schuurman en haar man Freek van Noortwijk zijn uit elkaar, maar Katja is inmiddels verder gegaan met haar leven. Ze bevestifde tegenover Shownieuws al eerder dat ze weer aan het daten is. Details gaf ze niet, maar ze noemde haar nieuwe vlam wel "een hele leuke man". Afgelopen zondag heeft ze voor het eerst een foto met haar vriend gedeeld op haar social media. De presentatrice en actrice bezocht samen met haar nieuwe partner en vrienden een festival. "Ja joh, gewoon het allerlekkerste festival! Met mijn vriendjes, en ja, met mijn liefje!!", schreef ze eronder.

Katja en Thijs

Katja Schuurman ontmoette de 29-jarige Niek Schrijvershof een paar maanden geleden. In april werd ze voor het eerst met hem samen gefotografeerd. Katja was eerder getrouwd met acteur Thijs Römer, met wie ze dochter Sammie heeft. In 2020 kreeg ze dochter Coco met Freek van Noortwijk, met wie ze een jaar eerder was getrouwd. Vorig jaar scheidden ze. 

 

Zijn Maris en Ivo nog samen na Temptation Island 2022?