Jaimie Vaes woedend op Lil Kleine over leeggehaald huis: "het gore lef!"

Celebs door Elsemieke

Het lijkt wel gisteren dat we allemaal in de ban waren van het nieuws over Lil Kleine en Jaimie Vaes. De rapper sloeg het hoofd van zijn inmiddels ex-liefje tegen het autoportier, waarna zij aangifte tegen hem deed. Inmiddels zijn de twee niet meer samen. Sterker nog: de twee zijn in een fikse ruzie verwikkeld. 

Jaimie Vaes voedt zoontje alleen op: "ben papa en mama tegelijkertijd"

Jaimie Vaes woedend op Lil Kleine over leeggehaald huis: "het gore lef!"

Jamie Vaes deed drie maanden geleden aangifte tegen haar ex Lil Kleine, nadat een incident was gefilmd waarbij hij haar met haar hoofd tussen een autodeur klemde. Sindsdien is er een hoop gebeurd en inmiddels wonen de twee ook niet meer samen. In 'Jaimie: In the Vaes Lane' zien we elke vrijdag hoe het nu met de influencer en haar zoontje gaat. Het blijkt dat de realityster niet meer in haar oude woning terecht kan.

Schilderij van oma

Eerder haalde Jaimie ook al uit naar haar ex Lil Kleine, toen bij het inpakken van haar spullen bleek dat hij één van haar items meegenomen had. “Dat nare mannetje heeft gewoon mijn zweep meegenomen. Die sukkel. Dat is mijn zweep”, zei ze in aflevering twee al. “Hij heeft gewoon mijn zweep met diamanten meegenomen. Die was hartstikke duur.” En ook bij haar laatste bezoek aan hun oude huis samen, blijken er namelijk nog meer sentimentele items te ontbreken, onder andere een schilderij dat ooit van haar oma is geweest. “Het gore lef dat je het kunstwerk van mijn oma, die is twee maanden geleden overleden, daar hebt neergezet. Daar kan ik niet bij." Voor de camera’s houdt Jaimie zich verder in. “Als ik echt ga zeggen wat ik nu denk, dan ja, wordt het niet uitgezonden denk ik. Ik ben heel netjes bezig mijn spullen in te pakken, dus ik snap niet waarom dit ook nog een keer erbij moet komen”, meent ze.

Nieuwe liefde voor Jaimie Vaes?

Hoewel het gerucht gaat dat Jaimie een nieuwe liefde heeft, ontkent zij dat dat het geval is. "Het is geen nieuwe liefde en die heb ik op dit moment ook niet. Ik sta er wel voor open, en ik heb ook wel eens contact en dan ben je een beetje aan het daten, maar dat is voor nu niks serieus." Jaimie denkt dat een nieuwe liefde nog niet aan de orde is: "Nou, liefde, ja, in welke vorm? Ik hoef nu op dit moment geen vaste relatie. Ik ben heel blij dat ik vrij ben, dat ik kan genieten van mijn vrijheid. Natuurlijk vind ik het heel leuk om af en toe leuk gezelschap te hebben, maar daar hou ik het denk ik voorlopig bij."