Zien: Douwe Bob deelt super schattige video van pasgeboren zoontje

Celebs door Elsemieke

Douwe Bob kwam recentelijk in het nieuws omdat hij binnen een korte tijd vader ging worden van drie kinderen. Inmiddels heeft hij twee dochtertjes op de wereld gezet en is zijn ex-vriendin Anouk bevallen van zijn derde spruit. Op Instagram deelt hij een hilarisch filmpje van de kleine jongen.

Douwe Bob is voor de derde keer vader geworden

De vlag kan uit en de beschuit met muisjes kunnen op tafel voor de 29-jarige Douwe Bob. De zanger en zijn ex Anouk zijn de trotse ouders geworden van een zoontje, schreef Douwe op Facebook. Vorig jaar mocht Douwe al twee kindjes verwelkomen, nu is Douwe Bob dus voor de derde keer papa geworden. "We houden in welke hoedanigheid dan ook heel erg van elkaar en m'n prachtige dochtertje Bobby Lou krijgt een lief broertje", zei de zanger destijds over de zwangerschap op Instagram. Inmiddels is duidelijk geworden dat Douwe en Anouk weer samen zijn. Verliefd op zijn zoontje is de zanger sowieso, want hij deelt een video waarop te zien is hoe Elias diep in slaap op de borst van zijn vader ligt. "My boy!" aldus de trotse Douwe.

Drie baby's binnen korte tijd

Douwe Bob zorgde vorig jaar voor opschudding toen hij vertelde dat hij vader zou worden. De reden voor kritiek was dat hij toen al niet meer samen was met de moeder. Inmiddels blijkt dat hij vorig jaar ook met een ándere vrouw een dochter heeft gekregen. Anouk en Bob hebben meer dan drie jaar geprobeerd zwanger te raken, maar dat lukte niet tijdens hun relatie. Inmiddels is hun zoontje dus geboren én zijn de twee dus weer samen. Douwe schreef op Facebook dat het kindje Elias Leuven heet. 

Middelpunt van de belangstelling

Omdat roddelqueen Yvonne Coldewijer het nieuws al naar buiten bracht, voelde Douwe zich genoodzaakt hierover op zijn sociale media te schrijven. “In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft”, aldus Douwe Bob. Het gevolg: Douwe kon naast felicitaties helaas ook op een heleboel nare reacties rekenen. Op Instagram besloot de zanger te reageren. Te zien was hoe hij vanuit bad uit een kopje drinkt. “Slokjes nemen van het kopje vol ‘fucks’ die ik geef om haters.” Hij schreeft erbij: “Oh kijk, hij is leeg.” 

Foto: BrunoPress

Lees ook: Zien: zo ziet het dochtertje van Douwe Bob er uit