Zo staat het leven voor alle originele Jersey Shore-leden er nu voor

Celebs door Laura

Dankzij de terugkeer van Jersey Shore is de brakke zondagmiddag weer compleet. MTV maakte vorige week bekend dat de serie mét originele cast 'ergens' in 2018 zal terugkeren. Daarom leek het ons slim om de nodige voorbereiding te doen. Want wat heeft de cast eigenlijk uitgespookt sinds de laatste aflevering in 2012? Wij zochten het voor je uit.

jersey shore

Snooki (Nicole Polizzi)

Of je haar nu briljant or irritant vond, Snooki was ongetwijfeld dé ster van de show. De petite brunette was daarom na het stoppen van Jersey Shore niet van de buis af te slaan. Met co-star Jenni kreeg ze een eigen show genaamd Snooki & JWOWW die tot 2015 liep. Ook deed ze mee met diverse Amerikaanse celebrity-talentenshows zoals Dancing with the Stars en The New Celebrity Apprentice. Met haar man Jionno LaValle heeft ze twee kinderen: Lorenzo van 4 en Giovanna van 2,5. In 2016 kreeg het stel hun eigen show: Nicole & Jionni's Shore Flip, waarin ze huizen renoveren en weer doorverkopen.

 

Torturing my kids with Christmas Pictures. 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Een bericht gedeeld door Nicole "Snooki" Polizzi (@snooki) op

Lees ook: Yes! Jersey Shore komt terug én met de originele cast

JWOWW (Jenny Farley)

Na Jersey Shore kwam Snooki & JWOWW, waarin zij met haar partner Roger Mathews was te zien. Jenny deed ook mee aan de reality-show Marriage Boot Camp en ze won (hoera?) seizoen zeven van Worst Cooks in America. In 2014 werd haar dochtertje Meilani (2,5) geboren en in 2016 kwam zoon Greyson (14 maanden) ter wereld.

The Situation (Mike Sorrentino)

'It's T-shirt time!' Mike werd ongekend populair als 'The Situation' dankzij zijn uitgesproken karakter en rare uitspraken in Jersey Shore. Ook hij was na het einde van JS nog vaak op televisie te zien waaronder zijn eigen programma The Sorrentinos. Mike is de laatste jaren vooral veel in het nieuws geweest vanwege zijn drugsverslaving. Hiervoor is hij twee keer naar een afkickkliniek geweest. Inmiddels is hij twee jaar nuchter.

 

By the NYC Christmas Lights celebrating the New Season of #jerseyshore 🇮🇹 & #2yearssober 🌊🌊🌊🌊 @lauren_pesce

Een bericht gedeeld door Mike "The Situation"Sorrentino (@mikethesituation) op

Angelina Pivarnick

Wie? Ja, Angelina zat inderdaad in Jersey Shore. Ze verliet het huis al na drie afleveringen in seizoen 1. In seizoen twee probeerde ze het opnieuw, maar vertrok weer. In 2010 probeerde ze carrière te maken als rapper en bracht de single 'I'm Hot' uit. Ze verscheen nog wel een aantal keer op televisie, maar werkt nu voor de brandweer van New York als technicus.

Pauly D (Paul Delvecchio)

Na Jersey Shore had Paul zijn eigen spin-off. The Pauly D Project telde één seizoen en volgde zijn opkomende carrière als DJ. Sindsdien doet hij het prima als DJ en zou er miljoenen per jaar mee verdienen. Verder verdient hij met met verschillende parfum-, tanningspray- en kledinglijnen. Geheel in de guido stijl natuurlijk. In de liefde gaat Pauly D ook lekker. Sinds 2016 datet hij met zangeres Aubrey O'Day. Ook hij is vader geworden. In 2013 werd zijn dochtertje Amabella Sophia Markert geboren.

 

Just Em You Kno Gettin It .....📷@choralemiles

Een bericht gedeeld door DJ Pauly D (@djpaulyd) op

Vinny Guadagnino

Vinny is altijd de knuffelbeer van het Jersey Shore-huis geweest. Dat zag MTV ook en gaf hem in 2013 zijn eigen tv-show genaamd: The Show with Vinny. Daarnaast probeerde hij het te maken als Hollywood-acteur wat hem een paar gastrolletjes in de series The Hard Times of RJ Berger en 90210 opleverde. In 2016 ging Vinny terug naar reality-shows en verscheen met zijn moeder in het reisprogramma Vinny & Ma Eat America.

 

My attitude after I drink coffee

Een bericht gedeeld door Vinny (@vinnyguadagnino) op

Ronnie Oritz-Magro

In een recent interview vertelde Ronnie dat we “geen oude drama” in de Jersey Shore-reünie kunnen verwachten. Dat is waarschijnlijk mogelijk gemaakt door de afwezigheid van zijn ex en Jersey Shore-collega Sammi. De explosieve knipperlichtrelatie van de twee was één van de meest spraakmakende onderdelen van de reality-serie. Het schijnt dat ze er voorgoed een punt achter hebben gezet. Na Jersey Shore heeft Ronnie diverse gastrolletjes gekregen in televisieshows en films.

Deena Cortese

Deze guidette is een laatkomertje in de serie, ze sloot zich pas in het derde seizoen aan. Ook zij verscheen in het programma Couples Therapy en was meerdere malen te zien in Snooki & Jwoww. Sindsdien zoekt Deena de roem niet meer op. Ze is verloofd met haar vriendje Christopher Buckner en volgens haar Instagram werkt ze als hondentrainer.

 

Santa’s Helper 🎄🤶🏼

Een bericht gedeeld door Deena (@deenanicolemtv) op

Sweetheart (Sammi Giancola)

Haar omstreden relatie met Ronni heeft haar tot één van de favorieten van Jersey Shore gemaakt. In 2015 werd ze co-host van podcast 'Just Sayin'. Ze is nu voornamelijk bezig met haar eigen kledinglijn Sweetheart Styles die ze in 2013 lanceerde.

Lees ook: Test: Welk type Netflix-kijker ben jij?

Beeld: Brunopress