Lifestyle / Celebs
Celebs

Roxanne Hazes getuigt niet om 'reputatie' van mama Rachel te beschermen

Rachel Hazes wil dat haar dochter Roxeanne gehoord wordt in de rechtbank vanwege "langlopende geschillen" en vandaag bepaalt de rechter of ze haar zin krijgt. Moeder en dochter hebben al jaren geen contact, dus Roxanne is dan ook niet komen opdagen in de rechtbank. Ze schreef wel een brief die in de rechtbank werd voorgelezen en hierin zegt ze dat ze het verzoek van haar moeder 'absurd' vindt. 

Waar Rachel Hazes eerst nog in het nieuws kwam vanwege haar kortstondige relatie met No Surrender-oprichter Klaas Otto, is ze nu in the picture omdat ze haar dochter Roxeanne als getuige wil in een rechtzaak. Rachel kreeg in het najaar van 2016 een inzinking, waarna meerdere personen een volmacht kregen om voor haar te handelen binnen het productiebedrijf Melvin Produkties B.V, waaronder dochter Roxanne. Volgens Rachel is er misbruik gemaakt van die positie en zijn er ten onrechte grote geldbedragen uitgegeven. Zo zou er een huurovereenkomst zijn gesloten die niet klopt en ook zou er een duur coachingstraject zijn opgestart. “Je verwacht van een gevolmachtigde dat ze alles doen om de zaak te beschermen. Daar ga je eigenlijk vanuit", zegt Rachel.

Reputatie van Rachel

Roxanne wil niet getuigen in de zaak die haar moeder heeft aangespannen. "Als ik als getuige in deze zaak gehoord zou worden, zou dat betekenen dat ik mijn moeder in diskrediet breng, want datgene wat ik zal moeten getuigen zal alleen maar verdere afbreuk doen aan de reputatie van mijn moeder. Dat doe ik niet."

Foto: BrunoPress

Lees ook: Tim Hofman tot aan de voordeur bedreigd: "heb een noodknop in mijn tas"