Rachel Hazes krijgt haar zin van de rechtbank: dochter Roxeanne moet getuigen

Celebs door Elsemieke

Rachel Hazes wil dat haar dochter Roxeanne gehoord wordt in de rechtbank vanwege "langlopende geschillen". Moeder en dochter hebben al jaren geen contact, dus Roxeanne was dan ook niet komen opdagen in de rechtbank. Het verzoek van Rachel Hazes om bepaalde getuigen te mogen horen, is deels toegewezen. 

Roxeanne Hazes moet getuigen in rechtszaak moeder Rachel

Waar Rachel Hazes eerst nog in het nieuws kwam vanwege haar kortstondige relatie met No Surrender-oprichter Klaas Otto, is ze nu in the picture omdat ze haar dochter Roxeanne als getuige wil in een rechtzaak. Rachel kreeg in het najaar van 2016 een inzinking, waarna meerdere personen een volmacht kregen om voor haar te handelen binnen het productiebedrijf Melvin Produkties B.V, waaronder dochter Roxeanne. Volgens Rachel is er misbruik gemaakt van die positie en zijn er ten onrechte grote geldbedragen uitgegeven. Zo zou er een huurovereenkomst zijn gesloten die niet klopt en ook zou er een duur coachingstraject zijn opgestart. “Je verwacht van een gevolmachtigde dat ze alles doen om de zaak te beschermen. Daar ga je eigenlijk vanuit", zei Rachel.

Financieel misbruik

Het verzoek van Rachel Hazes om bepaalde getuigen te mogen horen, is vandaag deels toegewezen. Rachel mag alleen drie getuigen, onder wie dochter Roxeanne, horen over de betaling van een factuur van 24.000 euro voor een coachingsprogramma. De rechtbank heeft de rest van het verzoek afgewezen, omdat Rachel Hazes er geen belang bij zou hebben. Ze wilde via de rechter afdwingen dat vijf mensen gehoord zouden worden. Er zou in de periode dat ze zelf niet over haar belangen beschikte, zeker 10.000 euro zijn verdwenen. Roxeanne noemt de verklaring van haar moeder over het financieel misbruik bizar. Roxanne en haar moeder hebben al jaren geen contact meer.

Foto: BrunoPress

Famke Louise deelt eerlijke foto van lichaam na zwangerschap