Channah Koerten over nieuwe relatie: "de kinderen weten nog van niets"

Celebs door Elsemieke

Vorige week maakte Channah Koerten bekend weer gelukkig te zijn in de liefde. In oktober 2021 was de relatie met Quentin, de papa van haar twee kids, voorbij, maar nu is Channah weer verliefd. De influencer vertelt aan LINDA.nl hoe ze haar nieuwe lover heeft leren kennen. 

Zien: zo ziet de echte zoon van GTST-Erik de Vogel er uit

Channah Koerten geeft interview over nieuwe relatie met ex-profvoetballer

Channah Koerten en Quentin waren een lange tijd happy together, maar rondom de geboorte van hun kinderen veranderde dat. De realitysterren begonnen nog wel samen aan een nieuwe serie op Videoland waarin ze naar Curaçao verhuisden, maar daar barstte de bom. De twee gingen in oktober 2021 definitief uit elkaar en Channah heeft inmiddels een nieuwe vriend. “Wat is er tussen jou en Orlando?”, DMde Juiche Channel naar Channah. “It’s official”, stuurde ze terug. 

Ontmoeting in de sportschool

Aan LINDA.nl heeft Channah nu een interview gegeven over haar nieuwe liefde met de ex-profvoetballer Orlando Smeekes. “We zijn nog niet zo heel lang samen en zagen elkaar voor het eerst in de sportschool. Ik ben weer helemaal into het sporten, dus het is een goede match. Sinds het nieuws bekend is, zijn we overweldigd door alle nieuwsberichten en persvragen. We hebben het nog best een tijdje geheim kunnen houden, maar vinden het niet erg dat het nu bekend is. We weten dat het goed zit en we zijn super blij en gelukkig”, vertelt Channah.

Wie is Orlando Smeekes, de vriend van Channah Koerten?

De nieuwe liefde van Channah is voor veel voetballiefhebbers geen onbekende. Hij speelde als voetballer voor clubs als Go Ahead Eagles, Telstar, FC Volendam en Maritzburg United (Zuid-Afrika). Orlando Smeekes is nu 40 jaar oud. Sinds 2019 focust hij zich op kickbocksen en voetbalt hij niet meer. 

Allemaal bevriend

Channah Koerten vertelt ook wat ex-vriend Quentin nou van haar nieuwe relatie vindt. “Tuurlijk, het is altijd een lastige situatie, maar we wisten allebei dat het eraan zat te komen. Quen komt vaak over de vloer voor de kids, dus we konden er niet omheen”, zegt Channah. Hij en Orlando zouden het goed kunnen vinden. “Ze gaan goed met elkaar om en we zijn allemaal bevriend. Quentin gunt me alle liefde en geluk.”

Geheim voor de kinderen

Voor de kids houdt Channah haar nieuwe relatie nog wel even geheim. “Ik heb voor nu besloten de kinderen nog even niet aan hem voor te stellen. Ik wil ze niet meteen overal in meenemen, dat komt nog wel als de tijd daar is.” 

Lees ook: Channah Koerten verhuist naar Curaçao, maar zonder de vader van haar kinderen

Foto: BrunoPress