Wacht effe: vraagt Travis Kelce zijn vriendin Taylor Swift ten huwelijk tijdens Superbowl?

Celebs door Jennifer

Eigenlijk zijn zangeres Taylor Swift en Football-ster Travis Kelce nog helemaal niet lang samen. Toch gaan nu al rumours rond over een mogelijk huwelijksaanzoek tijdens de Superbowl van dit jaar. Daar hoopt Travis met zijn team, de Kansas City Chiefs, voor de derde keer kampioen te worden. En ondertussen zou hij dus ook bezig zijn met een andere ring...

Taylor Swift en Travis Kelce

Momenteel zijn zangeres Taylor Swift en Football-speler Travis Kelce één van de meest spraakmakende koppels. Ze leren elkaar pas in de zomer van 2023 kennen, maar lijken nu al onafscheidelijk. De afgelopen paar jaar was Taylor ook erg geheimzinnig over haar liefdesleven, maar dat is nu heel anders. Zo verscheen ze regelmatig in het publiek tijdens een wedstrijd van Travis. Vervolgens zagen we ook Travis geregeld bij een concert van de zangeres. Ze hebben duidelijk veel liefde voor elkaar en zijn ook graag samen. Het lijkt nu zelfs erop, dat ze al nadenken over een langere toekomst samen. In de media gaan namelijk geruchten over een mogelijk huwelijksaanzoek tijdens de Superbowl op zondag 11 februari 2024.

Geruchten huwelijksaanzoek

Natuurlijk komen geruchten over huwelijksaanzoeken vaak voor bij celebritykoppels. Toch lijken de rumours deze keer groter dan normaal. Al gaat in eerste instantie rond, dankzij Page Six, dat er een huwelijksaanzoek komt op hun anniversary. Vervolgens wordt nu gezegd, dat Travis ergens tijdens de Superbowl een verlovingsring tevoorschijn tovert. Hierdoor worden ook extra hoge kijkcijfers verwacht voor de Superbowl. Dat wordt overigens sowieso al verwacht door de mogelijke komst van Taylor. Daardoor zouden meer mensen uit haar doelgroep kijken, die normaal gesproken niet geïnteresseerd zijn in de Superbowl.

Focus op 'ring'

Toch lijkt een huwelijksaanzoek tijdens de Superbowl niet te komen, blijkt nu uit een reactie van Travis. Tijdens een recente persconferentie over de Superbowl wordt hem natuurlijk gevraagd over de geruchten. Daar reageert Travis simpelweg op met: "Ik ben gefocust op het krijgen van deze ring [van de Superbowl, red.] en dat is het enige waar mijn gedachten momenteel op gericht zijn." Alright.

Daarnaast is het niet eens zeker, dat Taylor aanwezig is bij de Superbowl. De avond ervoor staat ze namelijk met haar The Era's Tour in Tokio. Toch is er zeker een kans voor Taylor, dat ze op tijd én opgefrist op de tribune kan zitten. Dankzij het tijdverschil reist ze namelijk terug in de tijd, waardoor ze tijd wint voor zichzelf. Hierdoor kan ze dus hopelijk alsnog uitgerust en wel aanwezig zijn bij een nu al iconische Superbowl.

Lees ook: Yes! Concertfilm van Taylor Swift haar Era's Tour komt op Disney+ (en stream je vanaf déze datum)