Nicol Kremers weer in behandeling voor PTSS na terugval door confrontatie met Peter Gillis

Celebs door Jennifer

Het gaat mentaal weer niet goed met Nicol Kremers, de ex van Massa is Kassa-ster Peter Gillis. Na de recente confrontatie met haar ex tijdens een rechtszaak kreeg ze een terugval van haar PTSS. De PTSS liep ze op door haar vermeende toxic relatie met Peter, waarin ze meerdere keren mishandeld zou zijn. Nu gaat ze dus opnieuw in behandeling voor PTSS, waardoor ook meteen de release van haar boek wordt uitgesteld.

Nicol Kremers weer in behandeling voor PTSS

Iets meer dan een week geleden was het zover. In Utrecht vond een rechtszaak plaats tussen Nicol Kremers en Peter Gillis, die zijn ex voor de rechter sleepte vanwege haar komende autobiografie. Volgens hem hield ze zich niet aan een bepaalde overeenkomst, die ze samen hadden opgesteld tijdens hun relatie. Ze moest volgens hem zwijgen over bepaalde zaken. Alleen zei Nicol op haar beurt, dat ze de overeenkomst had ondertekend onder dwang.

Hetgeen waar Nicol zich regelmatig over heeft uitgelaten, zijn de vermeende mishandelingen van haar ex. Hier deed Nicol dit jaar aangifte voor. Hij zou haar onder meer in haar rug en neus hebben gebeten, aan haar haren en oren hebben getrokken en in de borsten hebben geknepen. De vele mishandelingen hebben ervoor gezorgd, dat Nicol nu lijdt aan PTSS. Hier is ze eerder dit jaar voor behandeld in Thailand. Het ging vervolgens weer goed, maar door de recente confrontatie met haar ex heeft ze een PTSS-terugval gehad. "Je merkt dat bepaalde terugvallen mogelijk zijn, omdat ze dan te veel geconfronteerd wordt met het verleden," aldus haar manager Wouter van Dort aan RTL Boulevard.

Boek uitgesteld

Daarom wordt Nicol nu opnieuw in behandeling genomen voor de PTSS. Hierdoor wordt de release van haar autobiografie noodgedwongen uitgesteld. Maar no worries, waarschijnlijk komt van uitstel geen afstel. "Ik zou niet weten waarom niet," reageert Nicols manager op de vraag of het boek überhaupt nog komt. "Ik voorzie niet echt problemen waardoor het niet zou kunnen." De manager suggereert dat ze het boek kan uitbrengen, zodra ze denkt: ik laat het verleden met rust. Maar: "Het is en blijft haar keuze." Ze willen natuurlijk niet, dat ze zich nog erger voelt na de release van het boek. "Dat is het niet waard."

In haar autobiografie Nicolleke, mijn waarheid, mijn overwinning onthult ze een hoop details over de relatie met Peter. Alleen keert hij zich nogal tegen de release, omdat hij bang is voor onjuistheden in het boek.

Lees ook: Oh! Peter Gillis sleept ex Nicol Kremers voor rechter vanwege haar boek over relatie