Oh! Peter Gillis sleept ex Nicol Kremers voor rechter vanwege haar boek over relatie

Celebs door Jennifer

De situatie tussen exen Peter Gillis en Nicol Kremers wordt alleen maar erger. Momenteel is er nog steeds een rechtszaak gaande rondom de vermeende mishandelingen, maar daar komt nu een rechtszaak bij. Deze keer is het Peerke, die Nicolleke voor de rechter sleept. Zijn eis? Hij wil niet dat Nicol over dingen spreekt in de media, waarover ze volgens hem eigenlijk zou zwijgen. Al zit er volgens Nicol wel een addertje onder het gras.

Peter Gillis sleept Nicol Kremers voor rechter

Sinds dat het uit is tussen Massa Is Kassa-ster Peter Gillis en Nicol Kremers, zijn er flink wat problemen rondom de twee. En het houdt niet op! Waar Nicol eerst degene was, die een rechtszaak aanspant tegen haar ex Peter vanwege vermeende mishandelingen, is het nu andersom. Deze keer sleept Peter namelijk Nicolleke voor de rechter, zo bevestigd de rechtbank Midden-Nederland. De reden? Hij vindt dat ze zich niet aan een vaststellingsovereenkomst houdt, die ze samen hebben opgesteld na hun relatie. Nicol laat zich nogal uit over bepaalde zaken in de media, waarover ze volgens Peter eigenlijk moet zwijgen. Alleen denkt Nicol hier anders over. Volgens haar heeft ze de overeenkomst destijds namelijk onder dwang ondertekend.

Daar is Peter het echter niet mee eens. Eerder in september claimde hij vanwege dit alles al geld van zijn ex, maar nu spant hij dus een rechtszaak aan. Hij eist dat Nicol de overeenkomst naleeft. Doet ze dat niet, dan moet ze volgens hem een dwangsom opgelegd krijgen. Daarnaast wil hij ook voorkomen, dat Nicol haar boek zomaar uitbrengt over haar leven én relatie met Peter.

Autobiografie Nicol

Eerder werd al bekend dat Nicol een autobiografie wil uitbrengen: Nicolleke, mijn waarheid, mijn overwinning. Dit belooft een boek te worden, waarin onder andere een hoop details staan over de relatie met Peter. Geen wonder dat Peter de release probeert tegen te houden. Hij wil niet dat ze het uitbrengt zonder dat de inhoud is gecheckt op, volgens hem, onjuistheden.

De rechtszaak vindt plaats op 9 november in de rechtbank in Utrecht. Ook de andere rechtszaak over de vermeende mishandelingen volgt dus nog, maar de datum voor deze rechtszaak is nog niet bekend.

Lees ook: Ah oh: Peter Gillis mag ook horeca niet openen in vakantieparken van Soerendonk en Valkenswaard