Nicol Kremers voelt zich nog steeds onveilig na traumatherapie en relatie met Peter Gillis

Celebs door Zita

De laatste tijd hebben we Nicol Kremers niet veel voorbij zien komen. Ze schoof nog even aan bij Eating With My Enemy om tegenover Michella Kox te zitten, maar daarna vertrok ze naar Thailand. Niet voor een lekkere vakantie, maar voor traumatherapie. Ze heeft namelijk last van PTSS (post-traumatische stresstoornis). Dit alles werd veroorzaakt door haar ex-partner, Massa Is Kassa ster Peter Gillis.

Lees ook: Nicol Kremers onthult wat ze verdient met OnlyFans tijdens gesprek met Michella Kox in Eating With My Enemy

Therapie Nicol Kremers

Ons Nicolleke kennen we als ex-partner van ondernemer en investeerder Peter Gillis. Vorig jaar werd duidelijk dat het niet altijd rozengeur en maneschijn was in hun huishouden. Nicol en Peter kenden elkaar 4,5 jaar, maar Nicol zette vorig jaar een punt achter deze relatie. De reden hiervan was dat zij mishandeld en bedreigd werd door Peter. Nicol deed hier zelfs aangifte tegen. Omdat dit een behoorlijke trauma voor haar is geweest, is ze nu afgereisd naar Thailand om traumatherapie te volgen.

Nicol geeft aan dat zij al meerdere therapieen heeft gevolgd in Nederland. Ze vertrok naar Thailand om meer uit haar comfortzone te komen. “Daar kun je je 24/7 op je herstel richten” vertelt ze. Het is een enorme achtbaan voor haar geweest waar ze af en toe nog steeds last van heeft. Volgens haar gaat het nu wel steeds beter. Wel vreest ze nog steeds voor haar veiligheid en is ze nog steeds erg bang.

Straf Peter Gillis

Wanneer het één en ander voor de rechter komt, weet Nicol niet. Het ligt bij het Openbaar Ministerie en het is nu afwachten voor Nicol. Er zit namelijk veel juridisch werk in. Nicol weet zelf wel een gepaste straf voor Peter, maar daar geeft ze liever geen antwoord op. “Het is voor mij echt beter om daar niets over te zeggen”, geeft ze aan. “Dat is voor de rechter opgedragen, anders kom ik in de problemen.”

Lees ook: Rechter oordeelt: Nicol Kremers hoeft autobiografie niet te laten checken voor de release

Belastingfraude

De zaak met Nicol is niet het enige wat Peter op dit moment aan z’n broek heeft hangen. Er is namelijk ook een rechtszaak over mogelijke belastingfraude. De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) deed vier jaar geleden een inval bij Peter. Het OM zou hem vervolgen voor belastingfraude. Waarom? Zijn administratie zou hij niet juist uitvoeren en bewaren en hij zou onjuiste en onvolledige informatie aan de Belastingdienst hebben verstrekt. Oh oh Peter..