Yes! Concertfilm van Taylor Swift haar Era's Tour komt op Disney+ (en stream je vanaf déze datum)

Media door Jennifer

Momenteel is Taylor Swift de oceaan overgestoken met haar The Era's Tour. Het is tijd voor de internationale leg, waardoor nóg meer mensen haar 3 uur durende show zullen beleven. Al grepen ook een heleboel mensen mis tijdens de kaartverkoop. Ben jij één van de not so lucky ones? Goed nieuws voor jou, want de volledige registratie van The Era's Tour verschijnt binnenkort op streamingplatform Disney+!

Taylor Swift: The Era's Tour binnenkort op Disney+

Misschien baal je nog steeds dat je destijds geen tickets hebt bemachtigd voor Taylor Swift haar The Era's Tour. Op internet gaan filmpjes van haar 3 uur durende concert continu rond. Vorig jaar stond ze namelijk al in een heleboel stadions in de Verenigde Staten. Dat gedeelte van de tour is nu afgelopen en het is tijd voor de internationale leg van de tour. Die is inmiddels gestart in Tokio, waar ze nog tot en met zaterdag 10 februari staat. Daarna vliegt ze door naar Australië, Singapore en tot slot natuurlijk Europa.

Een heleboel mensen zullen aanwezig zijn bij de concerten in bijvoorbeeld Europa, maar veel mensen moeten het helaas slechts doen met filmpjes. Al is er nu goed nieuws voor de not so lucky fans: The Era's Tour van Taylor Swift verschijnt binnenkort op streamingdienst Disney+! Dat laat de zangeres persoonlijk weten via haar Instagram. "Ik ben blij jullie te kunnen laten weten, dat ik een streaming home heb gevonden voor The Era's Tour concertfilm," aldus Taylor.

Akoestische liedjes

Vorig jaar verscheen een registratie van The Era's Tour concerten in Los Angeles al in de bioscoop, ook in Europa. Alleen werd in de concertfilm destijds niet het héle concert getoond. Taylor Swift: The Era's Tour op Disney+ is echter een volledige registratie van het concert, waarbij zelfs een aantal surprise songs zijn toegevoegd. Oeh! Gedurende de tour zingt Taylor namelijk per show twee akoestische liedjes, die niet standaard op de setlist staan. De kans is aanwezig dat het bij de concertfilm gaat om I Can See You, Death By A Thousand Cuts, Maroon en You Are In Love. Dit waren namelijk surprise songs tijdens haar concerten in Los Angeles, waar de concertfilm werd opgenomen. Natuurlijk weten we het pas zeker, wanneer de concertfilm is gereleaset.

Wanneer te zien?

Na het grote succes van de concertfilm in de bioscopen is de kans groot, dat ook Taylor Swift: The Era's Tour gaat scoren op Disney+. Gelukkig hoeven Swifties niet lang te wachten, de concertfilm verschijnt namelijk bijna op de streamingdienst. Vanaf 15 maart 2024 kun je de concertfilm van The Era's Tour bekijken bij Disney+.

Meer op Instagram

Lees ook: Verrassing: Taylor Swift kondigt onverwachts nieuw album aan tijdens Grammy's