Taylor Swift voor het eerst openlijk over relatie met Travis Kelce: "we zijn trots op elkaar"

Celebs door Jennifer

Het is voor het eerst sinds een hele tijd, dat Taylor Swift (33) veel openbaar te zien is mét haar lover. Sinds ze een relatie heeft met football-ster Travis Kelce (34), verschijnen er continu foto's op het internet van haar bij weer een voetbalwedstrijd. Aww! En nu praat ze voor het eerst ook nog eens openlijk met Time Magazine over haar nieuwe lover Travis.

Taylor Swift en Travis Kelce

De relatie tussen de 33-jarige singer-songwriter en wereldster Taylor Swift en 34-jarige American football-speler Travis Kelce is inmiddels alweer een tijdje aan. En dat leek vrij vlot te gaan, want zo'n twee maanden geleden kwamen de rumours pas op het internet. Al daten Taylor en Travis blijkbaar wel langer dan dat, zo vertelt ze in een interview met Time Magazine, die haar hebben uitgeroepen tot Person of the Year 2023. De tijdlijn van hun relatie begint namelijk eind juli 2023, wanneer Travis over Taylor praat in zijn podcast. "Dit begon allemaal toen Travis heel schattig mijn muziek opzette in zijn podcast," vertelt ze. "We begonnen meteen daarna met elkaar om te gaan."

Gelukkig voor hen daten ze vervolgens eerst zonder paparazzi. Taylor is daar naar eigen zeggen "heel dankbaar" voor, omdat ze elkaar zo goed hebben leren kennen. De eerste date van Taylor en Travis blijft dus voor altijd binnen de eigen kringen. De media ontdekt namelijk maanden later pas over hun prille relatie. "Tegen de tijd dat ik naar die eerste wedstrijd ging, waren we een koppel." Aww!

Openlijke relatie

Dat Taylor nu zo'n openlijke relatie heeft, is wel bijzonder voor haar. Vooral bij haar vorige relatie met acteur Joe Alwyn zagen we bijna geen foto's van het koppel. Met hem vluchtte Taylor vaker weg van de camera. Al was ze destijds over het algemeen wat meer cameraschuw. Zo begon de relatie met Joe rond 2016, toen Taylor flink werd gehaat op internet en onder meer 'slang' werd genoemd. Ze had toen openlijk ruzie met Kanye West en Kim Kardashian, onder andere over een stuk songtekst van Kanye's liedje Famous. Terwijl ze zichzelf 'verwijderde' van social media, beleefde ze privé een romantische tijd met haar ex. Daardoor leerde ze hem wel extra goed kennen. Grote kans dat de relatie daarom zes jaar stand heeft gehouden. Alleen ging het dit jaar helaas uit.

Maar inmiddels is Taylor dus wel weer gelukkig met Travis en het lijkt dikke mik! Met hem wil ze weinig details voor zich houden over hun relatie, zo vertelt ze. "Als je zegt dat een relatie openbaar is, betekent dat dat ik hem ga zien doen waar hij van houdt, dat we voor elkaar opkomen, dat er andere mensen zijn en dat het ons niets kan schelen," aldus Taylor.

Elkaar supporten

En Travis supporten doet Taylor graag! Maar hij support op zijn beurt Taylor ook net zo vaak. Zo staan er ook beelden online van Travis bij een concert van Taylors Era's Tour. "We zijn gewoon trots op elkaar," vertelt Taylor. Wanneer ze bij een wedstrijd van Travis' club Kansas City Chiefs aanwezig is, boeit het haar ook niet of en hoe vaak ze op beeld verschijnt. "Ik ben daar gewoon om Travis te supporten," zegt ze. "Ik ben me er niet van bewust of ik te veel laat zien en een paar vaders, 'Brads' en 'Chads' pissed off maak."

Lees ook: Wil je zien: Taylor Swift zingt liedje als eerbetoon aan overleden fan