Glennis Grace over vermeende zware mishandeling: "ik heb geen strafbare feiten gepleegd"

Celebs door Elsemieke

Afgelopen weekend werd zangeres Glennis Grace aangehouden vanwege een vermeende mishandeling in supermarkt Jumbo. De zangeres was verhaal gaan halen bij de medewerkers van de supermarkt nadat er een handgemeen met haar zoon was ontstaan. Beiden werden opgepakt en gisteren weer vrijgelaten. Glennis zelf geeft nu een eerste reactie op Instagram.

Politie arresteert Glennis Grace en 15-jarige zoon na vechtpartij in Jumbo

Glennis Grace heeft na drie nachten de gevangenis mogen verlaten en deelt direct een boodschap op Instagram. Ze schrijft op haar social media dat ze ervan overtuigd is dat ze geen strafbare feiten heeft gepleegd en dat ze het onderzoek met vertrouwen tegemoet ziet.

Ruzie om elektronische sigaret

De ruzie zou zijn ontstaan nadat de 15-jarige zoon van Glennis een elektronische sigaret had gebruikt in de Jumbo. Toen hem door de supermarkt medewerkers werd gevraagd te vertrekken, zou er een vechtpartij zijn ontstaan. "Hij vertelt dat hij daarbij geduwd is en met zijn hoofd tegen een kast of een stelling is aan gekomen." Daarna zouden de zangeres en wat vrienden van haar verhaal zijn gaan halen bij dezelfde supermarkt. Hierna werd de zangeres, samen met haar zoon en een 27-jarige vriend, vastgehouden op het politiebureau.

Zwaar geweld

Glennis schrijft nu op Instagram: "Ik zie het onderzoek, dat nog steeds niet is afgerond, met vertrouwen tegemoet, omdat ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd." Volgens de politie is er echter sprake van zwaar geweld. Glennis en haar zoon worden mishandeling en openlijke geweldpleging in vereniging met voorbedachte rade ten laste gelegd.

Foto: BrunoPress

Lees ook: Jaimie Vaes geeft reactie na mishandeling door Lil' Kleine: "ik ben oké"