Politie arresteert Glennis Grace en 15-jarige zoon na vechtpartij in Jumbo

Celebs door Elsemieke

Glennis Grace heeft afgelopen weekend een nacht in de cel moeten doorbrengen nadat ze was aangehouden in de supermarkt. Glennis zou geweld hebben gebruikt tegen medewerkers van een Jumbo supermarkt, nadat ze daar met een groep was gearriveerd om verhaal te halen na een incident met haar zoon. 

Lees ook: Oeps: deze sterrenbeelden zouden het snelst vreemdgaan

Glennis Grace is afgelopen zaterdagavond aangehouden vanwege betrokkenheid bij een uit de hand gelopen ruzie in een supermarkt. Haar advocaat zegt tegen De Telegraaf dat de zangeres geen agressie heeft vertoond, maar op verschillende media wordt geschreven dat de zangeres met haar vrienden heel agressief was. 

Ruzie om elektronische sigaret

De ruzie zou zijn ontstaan nadat de vijftienjarige zoon van Glennis een elektronische sigaret had gebruikt in de supermarkt. Toen hem door de supermarkt medewerkers werd gevraagd te vertrekken, zou er een vechtpartij zijn ontstaan. "Hij vertelt dat hij daarbij geduwd is en met zijn hoofd tegen een kast of een stelling is aan gekomen." Daarna zouden de zangeres en wat vrienden van haar verhaal zijn gaan halen bij dezelfde supermarkt. Hierna werd de zangeres, samen met haar zoon en een 27-jarige man, vastgehouden op het politiebureau.

Agressie

Haar advocaat zegt nu dat er geen sprake was van agressie van de kant van Glennis Grace; ze voelde zich slechts niet serieus genomen. "Ze had het gevoel dat ze haar aan het uitlachen waren. Ze zou een van de medewerkers hebben geduwd. De verdenking is dat ze ook zou hebben geslagen en geschopt, maar daar herkent Glennis zichzelf niet in."

Foto: BrunoPress

Lees ook: Wat doe je als je niet lekker in je vel zit?