Oeps: deze sterrenbeelden zouden het snelst vreemdgaan

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Je hebt mensen die moeten kokhalzen bij de gedachte aan vreemdgaan en je hebt mensen die het misschien niet per se zouden willen, maar er wel eerder toe geneigd zijn (ook al wil je dat niet toegeven, lol). Het verschil tussen deze mensen? Hun sterrenbeeld. En déze sterrenbeelden zouden sneller vreemdgaan. 

Lees ook: Ka-ching! Deze sterrenbeelden hebben de meeste kans om stinkend rijk te worden

Deze sterrenbeelden zouden sneller vreemdgaan

Geloof het of niet, maar er zitten sterrenbeelden tussen waarvan je niet meteen zou denken dat ze snel zouden vreemdgaan. Maar de sterren hebben gesproken and we can't argue with that. 

Kreeft 

Kreeften maken het liefst geen ruzie en gaan bijna alle confrontaties uit de weg, want: no way dat er gevochten gaat worden. Daarnaast voelen ze zich vaak onbegrepen, maar in plaats van dat dit teken over die gevoelens praat met hun partner, vertellen ze het liever tegen iemand anders. Iemand die er compleet buiten staat en waarbij ze het gevoel hebben wél begrepen te worden. Een makkelijke manier om uiteindelijk een misstap te begaan...

Boogschutter

Verveling staat bovenaan het lijstje in het vocabulaire van de Boogschutter. Het is een teken dat zich namelijk mega snel verveeld en dan ook zeker op zoek gaat naar iets om te doen. Of iemand, in dit geval (oeps). Daarnaast houdt dit teken wel een beetje van nieuwe aandacht en vinden het een fijne geruststelling om te weten dat ze nog steeds 'in the game' zijn. Ook al hebben ze een relatie. 

Waterman

De Waterman is heel sociaal en gaat goed op het ontmoeten van nieuwe mensen. Dit teken is normaal gesproken niet iemand die snel zou vreemdgaan, maar een beetje avontuur slaan ze liever ook niet af. Zeker als ze bijvoorbeeld een beetje dronken op een feestje zijn. Wel moeten we erbij zeggen dat de Waterman niet per se super fysiek is - ook niet altijd met hun partner. Vreemdgaan-vreemdgaan zal er niet zo snel in zitten, al kan er best een beetje geflirt worden. 

Lees ook: Déze sterrenbeelden zouden wel openstaan voor een open relatie