Ka-ching! Deze sterrenbeelden hebben de meeste kans om stinkend rijk te worden

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Like we said, rijk worden zoals bijvoorbeeld Queen B., willen we allemaal wel. Geen zorgen meer over een heleboel dingen en ook al maakt geld niet gelukkig, het maakt het leven wel een stukje makkelijker. En wat blijkt? Als je een van deze sterrenbeelden hebt, heb je ook nog eens de meeste kans om heel wat cash in het laatje te brengen.  

Lees ook: Déze sterrenbeelden zouden wel openstaan voor een open relatie

Deze sterrenbeelden hebben de meeste kans om rijk te worden

Of je goed met geld kunt omgaan (verdienen én sparen) ligt natuurlijk helemaal bij jezelf. Bij de een gaat het nou eenmaal wat makkelijker dan bij de ander - en dat heeft natuurlijk alles te maken met je karakter en wat je belangrijk vindt in het leven. En laat nou net dát weer alles te maken hebben met je sterrenbeeld. Déze tekens hebben de meeste kans om stinkend (maar dan ook echt stinkend) rijk te worden. *Succes is niet gegarandeerd*

Stier (20 arpil - 20 mei)

Voor de Stier gaat rijk zijn niet alleen om het hebben van veel geld. Rijk zijn betekent ook (veel) spullen hebben. Dit teken is niet per se materialistisch, maar zal een kans om de mooiste interieursnufjes en kleding - dat binnen het budget ligt - niet snel laten liggen. Combineer dit samen met de superpower van de Stier om geld te beheren, en je hebt een rijk leven ahead of you. 

Kreeft (22 juni - 22 juli)

Kreeften vinden het heel belangrijk om voor anderen te kunnen zorgen. Niet is dit het meest moederlijke type uit de dierenriem, en verzorgt ze graag op deze manier, ook een financiële achterban is belangrijk voor dit teken. Daarom doet de Kreeft er alles voor om degene die ze lief heeft alles maar te geven wat ze willen. Een rijke toekomst is (een soort van) gegarandeerd, omdat ze nét een stapje verder gaat om dat geld binnen te halen. 

Leeuw (23 juli - 22 augustus)

Leeuwen zijn geboren leiders en hebben van alle sterrenbeelden de meeste kans om een befaamde CEO van een groot bedrijf te worden. En daar hoort natuurlijk ook een heleboel geld bij. Dit teken is een luxe poes en houdt ervan om chique diners bij te wonen, een heel aantal volle kledingkasten te hebben én om zich in ieder geval geen zorgen te maken over de financiële situatie. Cashing, it is. 

Schorpioen (23 oktober - 22 november)

De Schorpioen is een master in slimme zetten en goede investeringen doen. Ze hebben een neus voor financiële zaken en ook al houden ze van geld spenderen (ook een luxe poes) - is dit teken ook heel goed in het beheren van geld. Schorpioenen werken het liefst nú heel veel, waardoor ze lekker kunnen sparen en later kunnen genieten van een vervroegd pensioen met heel wat geld op zak. 

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn het meest hecht met hun zusje