Wat staat ons te wachten in 2023? De belangrijkste hoogtepunten voor ieder sterrenbeeld

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Morgen sluiten we 2022 af en maken we een frisse start in 2023. Het leuke aan een nieuw jaar is dat je er compleet blind in gaat. Je weet niet wat er allemaal gaat gebeuren in de komende twaalf maanden. Toch is het leuk om stiekem een beetje in de toekomst te kijken. Daar hebben we gelukkig de sterren voor! Dit zijn de belangrijkste hoogtepunten in 2023, voor ieder sterrenbeeld.

Lees ook: Duurzamer leven in 2023: dit zijn de groenste goede voornemens voor het nieuwe jaar

Steenbok

We beginnen het nieuwe jaar in het seizoen van de Steenbok. 2023 wordt een succesvol jaar voor dit sterrenbeeld. In het begin van het jaar zal je veel moed hebben, wat leidt tot grote successen. Als je student bent, zal je dit jaar mooie resultaten behalen. Naast persoonlijk succes, zal 2023 veel geluk met zich meebrengen op het gebied van familie. Je banden met je familieleden zullen versterken, en wanneer jij hier aantoe bent, zal er ook een mogelijkheid zijn om je familie uit te breiden.

Waterman 

2023 staat voor Watermannen in het teken van vooruitgang. Op professioneel gebied zal je veel vooruitgang boeken door nieuwe connecties te maken met anderen. In het nieuwe jaar zullen er verschillende mogelijkheden zijn om mooie reizen te maken. Deze reizen zullen dienen als momenten om echt goed tot rust te kunnen komen. Gebruik deze tijd om alle stress van het leven van je af te laten glijden. Je hebt in 2022 zo hard gewerkt, je verdient je rust!

Vissen

Vissen zullen zich in het nieuwe jaar erg beschermd voelen. Toch zal het komende jaar voor jullie bestaan uit ups en downs. Deze pieken en dalen geven jou de mogelijkheid om belangrijke keuzes te maken op het gebied van werk, liefde en familie. Je ogen worden geopend waardoor je duidelijk gaat zien wat echt belangrijk is in jouw leven. Hierdoor kun je makkelijker dingen loslaten die je niet meer nodig hebt. 2023 wordt voor Vissen ook een erg goed jaar op financieel gebied.

Ram

2023 wordt een goed jaar voor Rammen, vooral op het gebied van geld. Je zal veel geluk ervaren in het komende jaar, ook in de liefde. Mocht je een student zijn, dan is het misschien verstandig om eens na te denken over studeren in het buitenland! Deze kans zal namelijk veel positieve uitkomsten met zich meebrengen. Avontuur wacht op je!

Stier

Het komende jaar wordt een periode vol met uitdagingen voor Stieren. Je zal in het begin van het jaar meer stabiliteit krijgen in je werkleven. Maar je wordt ook veel uitgedaagd. De moeite die je hierin steekt zal goed beloond worden. Het einde van de lente en de zomer zijn goede tijden voor Stieren om de koffers te pakken en te gaan reizen. Let in deze periode wel goed op je geldzaken!

Tweelingen

Voor Tweelingen begint het jaar misschien een beetje stroef. Maar na verloop van tijd zullen al je zorgen van je af glijden. In 2023 is het belangrijk voor Tweelingen om goed na te denken voordat je een keuze maakt. Sta eens wat langer stil bij je opties voordat je een knoop doorhakt. Hierdoor zal je minder spijt ervaren in 2023.

Kreeft

Kreeften gaan goed cashen in 2023. Je doet veel moeite om goed te verdienen, en dat werpt zijn vruchten af. Vergeet alleen niet om ook tijd te besteden aan je romantische relatie(s) dit jaar. Toon je partner liefde op jouw unieke manier. Ook gaan Kreeften grote veranderingen doormaken in hun carrière. Denk aan een nieuwe baan of een promotie!

Leeuw

2023 wordt een jaar met pieken en dalen voor Leeuwen. Dit wordt een goed jaar voor academische vooruitgang. Studenten gaan dan ook mooie resultaten behalen dit jaar. Neem dit jaar de tijd om goed voor jezelf te zorgen. Maak ook geen overhaaste beslissingen dit jaar. Het liefdesleven van Leeuwen zal erg goed zijn in 2023. 

Maagd

Voor Maagden is er één belangrijk advies voor 2023: verwacht het onverwachte. Dit komende jaar zit vol verrassingen. Je gaat in het komende jaar veel intense gevoelens ervaren, vooral in de liefde. Ook zal je meerdere overwinningen ervaren in je werkleven. Je banden met vrienden, familie en partners zullen enorm versterken in 2023, maar je zal er moeite voor moeten doen.

Weegschaal

Is er een droominvestering die jij al super lang wil maken? In het nieuwe jaar gaat het misschien eindelijk gebeuren. Denk aan een huis of een auto. Verder zullen je romantische connecties getest worden dit jaar. Maar als je de test doorstaat zal jullie band alleen maar sterker worden. De strijd zal niet altijd even leuk zijn, maar het resultaat is het zeker waard.

Schorpioen

In 2023 gaan Schorpioenen er goed op vooruit. Jullie zullen veel moed krijgen dit jaar, waardoor jullie meer risico's durven te nemen. Dit jaar is een goede periode om een betere reputatie op te bouwen. Als je een relatie hebt, zal deze enorm versterken in 2023. Dit aankomende jaar zal je zorgen van het afgelopen jaar wegnemen. Wat een opluchting!

Boogschutter

Boogschutters zijn moedig en sterk in het nieuwe jaar. Jullie krijgen de mogelijkheid om mooie reizen te maken dit jaar. Wees dit jaar verstandig en besteed veel tijd aan je romantische relaties. Wanneer je dit niet doet, kan dit negatieve gevolgen hebben. Verder is het aankomende jaar een goed jaar voor jouw fysieke gezondheid.

Lees ook: Dit zijn de leukste accessoires voor oudejaarsavond