Dit zijn de leukste accessoires voor oudejaarsavond

Mode & trends door Zita

Als de klok middernacht slaat en de nieuwjaarsvieringen beginnen, zijn we overal op zoek naar de perfecte accessoires om hun look af te maken. Of je nu een intiem etentje bijwoont, het jaar inluidt met je beste vrienden of feestviert in een nachtclub - met de juiste accessoires maak je elke look compleet. Van glinsterende oorbellen en opvallende kettingen tot leuke riemen en mooie hoofddeksels - er is iets voor elke stijl. Wij laten je de accessoires zien voor oudejaarsavond.

Accessoires voor oudejaarsavond

Bij het uitzoeken van de perfecte accessoires voor oudejaarsavond gaat het erom stukken te vinden die je persoonlijke stijl laten zien. Of je er nu stoer of elegant uitziet, er zijn genoeg opties waarmee je je kunt onderscheiden. Statement halskettingen zijn altijd een goede keuze; ze vestigen de aandacht op je gezicht en kunnen elke outfit een sprankelend accent geven. Voor een extra laagje glamour kies je voor oorbellen met grote stenen of versieringen; die blijven niet onopgemerkt. Als je jurk al heel glamerous van zichzelf is, waarom hou je het dan niet bij eenvoudiger accessoires zoals een subtiele armband of sierlijke ketting? De key is om alles in balans te houden en niet te overdrijven.

1.    Riem met diamantjes

Op oudejaarsavond wil je misschien wel helemaal glitter en glamour zijn. Als dat zo is, past deze smalle riem met diamantjes perfect bij jouw outfit. Deze riem past niet alleen goed bij outfits met glitter, maar juist ook bij casual outfits.

riem met diamanten bijenkorf

Shop riem met diamantjes bij Bijenkorf

2.    Oorbellen in hartjesvorm

Ook je oren verdienen wat aandacht tijdens oudejaarsavond. Daarom zijn deze oorbellen in hartjesvorm de perfecte oorbellen voor deze avond. De oorbellen ogen heel feestelijk en maken daarom iedere outfit compleet.

oorbellen hartjes hip voor de heb

Shop oorbellen in hartjesvorm bij Hip Voor De Heb

3.    Schakelketting met parels

Weet je niet goed wat voor ketting je om je hals doet tijdens oudejaarsavond? Kies dan voor een schakelketting met parels. Wanneer je deze ketting omdoet, lijkt het net of je drie verschillende kettingen omhebt. De parels aan de ketting maken je look extra chique.

schakelketting met parels

Shop schakelketting met parels bij Bijenkorf

4.    Oorbellen met parels

Om je parellook voor oudejaarsavond helemaal af te maken, kies je voor oorbellen met parels. Deze hangers zijn perfect om je outfit helemaal af te maken. Je koopt de oorbellen in goud of zilver, dus welke kleur je ook draagt, dit is een hele goede optie.

oorbellen bijenkorf

Shop oorbellen met parels bij Bijenkorf