Zo erg is het niet? (New Year?s edition)

Psyche & spiritualiteit door Eline
Wij jonge, sterke, onafhankelijke vrouwen zijn onaantastbaar. Zwaktes? Pff! Nou ja, stiekem doen we ook weleens dingen, waarvan we willen dat niemand dat van ons weet. En toch doen we ze! Maar ach, zo erg is het niet?

?dat we ons ieder jaar dezelfde goede voornemens stellen (meer sporten, minder snoepen, stoppen met roken, minder kleding kopen).

?en deze altijd na de tweede week van het nieuwe jaar weer helemaal vergeten zijn.? dat we het stom vinden dat onze spijkerbroeken moeilijker dichtgaan na de maand december.

? dat we 2012 veel cooler vinden klinken dan 2011.

? dat we niet weten wie de minister van Verkeer en Waterstaat is, maar hem/haar wel dankbaar zijn dat we nu 130 km/u mogen knallen op de snelweg.

? dat we ieder jaar allerlei wildvreemden vol enthousiasme een gelukkig nieuwjaar wensen, maar op een doordeweekse dag nog geen ?goedemorgen? over onze lippen krijgen in de trein.

? dat we na een zonnebankkuurtje pochen dat we een weekje wintersport erop hebben zitten.

? dat we ons afvragen waarom we altijd in het weekend/de vakantie ziek worden.

? dat we het liefste onze mamma?s willen als we ziek zijn.? dat we vlekjes in onze kleding of op ons meubilair prima kunnen verwijderen met een lange nagel en wat spuug: oma?s schoonmaaktips zijn altijd handig, maar dit gaat sneller!

? dat we, als we Max Havelaar horen, eerst denken aan een banaan.

? dat we niet willen weten hoe hoog onze laatste telefoonrekening was.

? dat we verse muntthee het meest overtrokken hippe drankje in de horeca vinden. Hallooo, het is een glas heet water met een struikje erin! En dan die prijs!

? dat we allang weten wie The Voice of Holland gaat winnen.

? en Wie ? de Mol is.

? dat we ieder jaar hopen dat de voorspellingen in onze jaarhoroscoop nu eens echt uit gaat komen

? dat we januari een heeeel lange maand vinden? nog even en dan is het weer voorjaar!