Deze sterrenbeelden zijn het meest hecht met hun zusje

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Soms kun je haar wel achter het behang plakken, maar tegelijkertijd zou je voor haar door het vuur gaan. Je zus(je) *pinkt traantje weg*. Wie gezegend is met een grote óf kleine zus, kan zich waarschijnlijk geen leven zonder haar voorstellen. En voor deze sterrenbeelden is die sisterhood het allerbelangrijkst en super speciaal.

Lees ook: Déze sterrenbeelden zouden wel openstaan voor een open relatie

Deze sterrenbeelden zijn het meest hecht met hun zusje

Voor de een is familie belangrijker dan voor de ander - al ligt het er natuurlijk ook aan hoe goed je het hebt getroffen met je fam. En ook al kunnen jullie niet altijd samen door één deur, je zusje blijft toch echt permanent je zusje. Voor deze drie sterrenbeelden betekent zo'n band net even iets meer als voor andere tekens. Fun fact: dit zijn in de elementen allemaal watertekens... Dat zegt toch wat.

Kreeft (22 juni - 22 juli)

Van alle sterrenbeelden is de Kreeft waarschijnlijk het meest gesteld op familie en vrienden. Kreeften zijn heel erg verzorgend en willen het liefst dat iedereen zich goed voelt, vóórdat ze zelf aan de beurt komt. Wie er op nummer één staat? Dat is sowieso hun zusje. De band tussen jullie is heilig en zal dan ook niet makkelijk te verbreken zijn, want zusje: je hebt ontzettend veel geluk met een Kreeft als jouw number one supporter

Schorpioen (23 oktober - 22 november)

Ook Schorpioenen zijn heel erg gesteld op hun familie en houden zielsveel van hun zusje. Je zou het misschien niet denken, want Schorpioenen kunnen soms nogal eens wat koeler en afstandelijker overkomen als het gaat om gevoelens. Maar die muur breekt helemaal af als ze bij hun zus in de buurt zijn. De band is onbreekbaar want vertrouwen is voor dit teken mega belangrijk - en bij wie kun je dan beter aankloppen dan bij je zus?

Vissen (19 februari - 20 maart)

Vissen zijn de liefste tekens die er bestaan. Niet alleen over het algemeen, maar vooral voor hun zusje laten ze zich van hun beste kant zien. Dit sterrenbeeld is graag een voorbeeld voor anderen en hoopt altijd iemand te kunnen inspireren. Daarnaast willen ze graag begrepen worden, omdat ze vaak over van alles en nog wat (te) veel nadenken. Zusjes kennen je van binnen en van buiten, en begrijpen jou beter dan je denkt. Niemand die daaraan kan tippen.

Lees ook: Oeps: deze sterrenbeelden zijn het meest gierig