Déze sterrenbeelden zouden wel openstaan voor een open relatie

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Open relaties zijn voor veel mensen een dikke no go-zone. Maar, voor anderen is het juist dé oplossing voor een happy love life. Of je het nu helemaal geweldig lijkt om een polygame relatie te hebben of niet, de een zal sneller toezeggen dan de ander. En niet heel verrassend heeft dit alles te maken met hoe je bent en wat bijvoorbeeld je sterrenbeeld is. Déze zodiac signs zullen eigenlijk best wel open kunnen staan voor zo'n open relatie. 

Lees ook: Volgens jouw sterrenbeeld is dit jouw favoriete activiteit in de winter

Deze sterrenbeelden zouden openstaan voor een open relatie

Stier (21 april - 22 mei)

Waar je eigenlijk zou denken dat de Stier een vast en stabiel type is, is dat in relaties eigenlijk helemaal niet het geval. De uitspraak the more the merrier past wel in het vocabulaire van dit teken en zal dus ook zeker wel openstaan voor een polygame relatie. Stieren zijn ontzettend sensueel en zouden het helemaal niet erg vinden om met meerdere mensen tegelijkertijd een relatie te hebben.

Boogschutter (22 november - 21 december)

Een Boogschutter is in relaties vaak onzeker over de connectie an sich. Dit kan nog wel eens leiden tot verveling of sterke twijfels of jullie relatie het allemaal wel kan doorstaan. Ben je als Boogschutter met meerdere personen in een relatie, dan weet je dat het bijna nooit saai is en heb je eigenlijk the best of both worlds. En een relatie zonder verveling is precies wat dit teken wil.

Waterman (21 januari - 19 februari)

Zoals we allemaal weten zijn Watermannen ontzettend sociaal en zijn ze vaak graag samen met meerdere mensen. Gezelligheid en nieuwe mensen ontmoeten vindt dit teken heerlijk en ook in een open relatie zou een Waterman zich als een vis in het water(man) voelen. Ze zijn altijd in voor een avontuur en kunnen goed met een nieuw of ander perspectief omgaan. Een polygame relatie zouden ze helemaal niet als een probleem zien.

Lees ook: Deze sterrenbeelden kunnen goed tegen een korte nacht