Volgens jouw sterrenbeeld is dit jouw favoriete activiteit in de winter

Vrije tijd door Anne-Fleur

Eindelijk is het koude winterweer écht aangebroken. Sneeuwpret, ijspret: voor heel veel mensen is de wintertijd de beste tijd van het jaar. Wil je graag leuke dingen doen, maar heb je echt even wat inspiratie nodig? Volgens jouw sterrenbeeld is dít jouw favoriete activiteit om tijdens de winter te doen.

Ram

Ram, jij houdt van de winter en alle pret dat daarbij komt kijken. Eigenlijk zou je jou blij maken met elke activiteit, maar waar jij nu echt warm van wordt, is jouw huis gezellig maken. Lekker winters decoreren en opruimen. De winter is dé tijd van het jaar om dat te doen.

Stier

Stier, de winter is in tegenstelling tot de Ram niet jouw favoriete tijd van het jaar. Dit is de periode waarin jij veel ziek bent, dus eigenlijk kan de winter jou niet snel genoeg voorbij gaan. Wat jij het liefst doet is je dagen spenderen in de sauna of spa. Zo wordt je in ieder geval ook niet ziek (hopen we dan).

Tweelingen

Tweelingen, jij houdt er absoluut niet van om tijdens de winter alleen maar thuis te zitten. Jij gaat liever leuke dingen doen met je familie of vrienden. Kerstmarkten zijn helaas alweer voorbij, maar bij elke andere winterse markt of evenement, daar ben jij sowieso van de partij.

Kreeft

Kreeft, jij houdt ervan om tijdens de winterperiode vooral met familie te zijn. Een activiteit die jij heerlijk vindt om te doen, is lekker winterse wandelingen maken. Dikke jas aan, muts op, sjaal om, en gaan met die banaan. Heerlijk!

Leeuw

Leeuw, jij vindt het heerlijk om te koken voor je vrienden en familie wanneer het koud is buiten. Gezellig aan een grote tafel met lekker bereid eten. Wat wil je nog meer? Nou niets dus, want je bent hier het gelukkigst mee.

Maagd 

Maagd, jouw sportieve kant komt helemaal naar boven wanneer het koud en ijzig is buiten. Jij geniet ervan om lekker te wandelen, schaatsen of op wintersport te gaan in deze periode. Sportieveling die je bent!

Weegschaal

Weegschaal, jij blijft het liefst binnen in deze kou. Donkere dagen spendeer jij het liefst met je partner of gezin op de bank. Spelletjes spelen met een fijne film op de achtergrond, jou maak je écht niet gelukkiger.

Schorpioen

Schorpioen, jij zou het liefst in een winterslaap gaan en er pas weer uit komen wanneer de temperaturen gestegen zijn. Helaas kan dat in het echte leven niet, maar je doet er wel alles aan om ook tijdens de winter alles zo zomers mogelijk te maken. Jij struint alvast vakantie-websites af en boekt misschien zelfs al een tripje naar een zonnig oord.

Boogschutter

Boogschutter, jij bent het liefst binnen onder een warme, dikke deken tijdens de winter. Jouw favoriete activiteit is dan ook precies dit. Een filmpje, serie of lekker boek erbij en je bent gelukkig.

Steenbok

Steenbok, ook jij houdt ervan om lekker te knutselen met nieuwe recepten en het maken van goed eten voor jouw geliefden. Maar als er niemand beschikbaar is om jouw maaltijden te proeven, kun je er ook prima alleen van genieten.

Waterman

Waterman, jij bent geboren tijdens dit koude weer, dus ook jij geniet intens van dit seizoen. Je voelt je helemaal één met de natuur in deze tijd, dus gaat graag op lange winterse wandelingen. Daarna met een kopje koffie en een koekje op de bank en jouw dag is compleet.

Vissen

Vissen, jij bent niet echt fan van dit weer en blijft daarom het liefst gewoon lekker binnen. Wel geeft het je de kans om te doen wat je het liefste doet: creatief bezig zijn. Schilderen, haken of je oude instrument weer eens beoefenen: jij gaat er hartstikke goed op.