Interessant: dit is over het algemeen het meest geliefde sterrenbeeld

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Dat sterrenbeelden verschillende karaktertrekken hebben is je vast al wel bekend. Zo zijn er mensen waarmee je heel goed overweg kan, maar ook personen waarbij je liever uit de buurt blijft. Maar, van één sterrenbeeld kunnen we met zekerheid zeggen dat ze geliefd is bij iedereen. 

Dit is het meest geliefde sterrenbeeld

Natuurlijk zijn zoveel sterrenbeelden en mensen geliefd, maar uiteindelijk vindt iedereen wat anders. Echter zijn personen met dít sterrenbeeld bij de meeste mensen vrijwel altijd populair en geliefd. Daarnaast zijn het mensen waarbij andere mensen graag bij in de buurt zijn. We hebben het natuurlijk over... het sterrenbeeld Vissen! Lees gauw verder waarom juist dit sterrenbeeld zo leuk en relaxt is om mee om te gaan.

Vissen in vriendschap

Wat de Vissen zo'n goede vriend maakt is dat ze een megagroot empathisch vermogen hebben. Ook al zijn ze het niet eens met wat je vertelt, ze zullen nooit zomaar oordelen of jouw standpunt niet willen begrijpen. Ze snappen wat je doormaakt en soms is understanding het enige wat je nodig hebt in een vriendschap. Voor de rest kun je altijd op ze rekenen wanneer je wilde plannen hebt, want ze gaan maar al te graag mee met wat je voor ogen hebt. Oh, en reken maar op úúúrenlange diepe gesprekken en rake grappen met dit teken. 

Vissen in relaties

Vissen zijn in love with love en zijn dan ook echt dol op de liefde en alles wat ermee te maken heeft. Je kunt dit teken dan ook best cheesy noemen, maar als je met haar in een relatie zit wil je niet meer weg. Je kunt onvoorwaardelijke liefde verwachten, als je door de barrière van vertrouwen kunt breken dan. Openstellen voor de liefde vindt de Vissen niet makkelijk, want vaak wordt ze niet zo goed begrepen. Heb je de muur dan toch af kunnen brokkelen, dan zit je gebakken. De perfecte match in de liefde zijn mede water signs, Schorpioenen en Kreeften. 

Vissen in de familie

Ook als familielid mag je erg blij zijn met een persoon die Vissen als sterrenbeeld heeft. Er bestaat geen feestje zonder dit teken en je mag er vanuit gaan dat ook elk familielid goed met haar overweg kan. Nichtjes, neefjes, opa's, oma's, (oud)tantes en ooms, noem het maar op. Met iedereen heeft dit sterrenbeeld een persoonlijke band, want familie is erg belangrijk voor de Vissen. Verder zijn bijvoorbeeld familiefeestjes alleen the bomb als de Vissen aanwezig is...