Dit is de beste oog make-up look voor ieder sterrenbeeld

Make-up door Maya Luz

Make-up is een vorm van zelfexpressie. Iedereen gebruikt het op een andere manier om zichzelf uit te drukken. Voor ieder sterrenbeeld is er een perfecte look die reflecteert wie ze zijn. Dit zijn de beste oog make-up looks voor ieder sterrenbeeld.

Lees ook: Victoria's Secret Angel make-up is trending op Tiktok: zo bereik je de look

Ram: Lekker over de top

Voor een Ram is niks te gek. Zij gaan voor glitter, winged eyeliner, felle kleuren, grote wimpers, noem maar op. Als een Ram een feestje heeft, kun je er zeker vanuit gaan dat ze met een opvallende look aan zullen komen.

Stier: Au naturel

Stieren houden hun make-up graag simpel. Voor iedere dag dragen ze vaak niks, of alleen een beetje bruine mascara. Als ze wel make-up willen dragen, gaan ze voor een natuurlijke bruine liner of een beetje oogschaduw in hun arcadeboog.

Tweelingen: Felle graphic liner

Tweelingen zijn dol op felle kleuren. Hun make-up looks zijn vaak ontzettend creatief en opvallend. Ze gaan het liefst voor felgekleurde graphic liner. Denk aan kleuren als geel, groen, rood, blauw, alles kan voor een Tweelingen.

Kreeft: Glowy eyes

Kreeften houden van een glowy make-up look. Ook op hun ogen houden ze van een mooie glow. Ze houden hun looks meestal simpel maar brengen wel graag een beetje glans aan op hun oogleden en in hun binnenste ooghoek. Een Kreeft zal je nooit spotten zonder een oogverblindende highlight in hun binnenste ooghoek.

Leeuw: Lange wimpers en winged eyeliner

Leeuwen gaan graag lekker over de top. Ze maken hun looks het liefst sexy, dit doen ze met behulp van nepwimpers en winged eyeliner die meer aandacht op hun ogen leggen. Deze opvallende ogen gaan vaak gepaard met rode lippen.

Maagd: No make-up make-up

Maagden zijn veel te druk om veel tijd in hun make-up te steken. Maar ze willen toch wel graag iets dragen. Daarom gaan ze voor de no make-up make-up look. Ze dragen op hun ogen meestal niet meer dan een beetje bruine mascara.

Weegschaal: Romantische ogen

Weegschalen zijn dol op romantiek. Dit zie je ook in hun make-up looks. Ze dragen vaak zachte kleuren zoals lavendel of lichtroze. Daarnaast houden ze graag de trends bij. Je zal ze dus regelmatig zien met steentjes rondom hun ogen of met een nieuwe trending look van Tiktok.

Schorpioen: Smokey liner

Schorpioenen zien er graag sexy en mysterieus uit. De perfecte ooglook voor een Schorpioen is dan ook een smokey eyeliner. Een siren eye is ook een perfecte look voor een Schorpioen om te dragen.

Boogschutter: GLITTER

Als er iets is waar Boogschutters dol op zijn, dan is het glitter. De rest van de look maakt ze eigenlijk niet meer zo veel uit, zolang er maar glitter is. Boogschutters zijn spontane en avontuurlijke mensen, dat zie je ook zeker terug in hun make-up.

Steenbok: Mini wing

Steenbokken zijn net als Maagden veel te druk om zich veel met hun make-up bezig te houden. Toch dragen ze graag wel iets, en het liefst ook een look die eruit ziet alsof ze moeite hebben gestoken in hun uiterlijk. Steenbokken vinden goed voor de dag komen erg belangrijk. Daarom gaan ze voor een subtiele mini wing.

Waterman: Artistiek maar classy

Watermannen zijn excentrieke types en dat zie je terug in hun make-up. Ze gaan voor felle kleuren, grote vormen en unieke looks. Toch houdt een Waterman hun make-up wel graag classy. Ze combineren hun artistieke style met een wat meer allerdaagse look. Denk aan een roze smokey eye of een gele graphic liner.

Vissen: Balletcore

Vissen zijn de dromers onder de sterrenbeelden. Een perfecte ooglook voor een Vissen is een look die is geïnspireerd door balletcore. Denk aan roze tinten, wit eyeliner en popachtige wimpers.

Lees ook: Jelly Lips is de nieuwe liptrend: zo rock je de look