Volgens je sterrenbeeld is dit de beste leeftijd om moeder te worden

Mama door Anne-Fleur

De 'beste' leeftijd om moeder te worden bestaat niet. Voor iedereen voelt en werkt het anders en wat voor de een goed voelt bij begin twintig, voelt dat voor ander beter bij de dertig. Moeder worden is volgens veel vrouwen het allermooiste wat er bestaat en volgens jouw sterrenbeeld is dít de beste leeftijd om een kleine koter op aarde te zetten.

Ram - begin twintig

Of misschien zelfs nog eerder... De Ram weet namelijk van jongs af aan al wat ze wil en heeft haar hele toekomst dan ook helemaal voor zich uitgestippeld. En jawel, daar hoort ook een baby bij op jonge leeftijd.

Stier - begin twintig

Stieren zouden het liefst hun balans door willen geven aan hun kinderen. En dat mag al op jonge leeftijd. Het is echter wel voor de Stier zo dat dit alleen kan met de juiste partner. Mocht die nog even op zich laten wachten, dan moet dat ook maar met moeder worden.

Tweelingen - midden dertig

Echte levensgenieters die Tweelingen zijn, moeten nog lang niet denken aan het hebben van kinderen. Dit sterrenbeeld geniet juist het liefst van een zo lang mogelijk kinderloos leven en geniet daar ook volop van. Als ze dan toch wil settelen, zal dat waarschijnlijk pas na haar dertigste worden.

Kreeft - begin twintig

Kreeften zijn zorgzame personen en het moederschap komt ze dan ook als een tweede natuur. Dit sterrenbeeld droomt al jaren van een lief gezinnetje en kan daarom ook écht niet te lang wachten met kinderen krijgen. The sooner, the better.

Leeuw - begin dertig

De Leeuw is een ontzettend ambitieus mens en is vaak erg carrièregericht. Iets wat niet zo bevorderend is voor een carrièregericht leven? Juist, kids. Dit sterrenbeeld wil later wel graag kinderen, maar dan alleen als later 'begin dertig' betekent.

Maagd - begin dertig

De Maagd is een perfectionistisch sterrenbeeld en doorloopt graag het huisje-boompje-beestje traject. Alles komt op z'n tijd, maar aan kinderen beginnen, daar wacht ze liever nog even mee.

Weegschaal - eind twintig

Weegschalen willen graag dingen goed op een rijtje hebben en zullen pas aan kinderen beginnen als ze alles goed voor elkaar hebben. Vandaar dat ze pas aan kinderen willen beginnen als ze de dertig bijna naderen. Dan moet je alles wel op een rijtje hebben... toch?

Schorpioen - eind twintig

Geduld is een schone zaak: hét motto van de Schorpioen. Alleen geduld hebben moet zich wel ontwikkelen in de loop der jaren, dus vandaar dat dit teken liever eind twintig pas begint aan baby's. Maar als ze er dan eenmaal zijn, dan is dit sterrenbeeld ook wel een kei van een moeder hoor.

Boogschutter - midden twintig

Omdat de Boogschutter zo avontuurlijk en reislustig is, zul je denken dat er misschien wel nóóit kids in beeld komen voor dit teken. Maar niets is minder waar. De mid-twenties zijn perfecte leeftijden voor de Boogschutter. Met een baby in hun armen veranderen ze namelijk helemaal en koesteren ze de tijd ervoor alleen maar meer.

Steenbok - begin twintig

De Steenbok is een echt familiemens en is daarom vanaf de twintiger jaren al helemaal ready to go. Dit teken droomde - net als de Kreeft - al jaren van een gezinnetje, en dat moet natuurlijk zo snel mogelijk.

Waterman - midden dertig

Voor de Waterman - met haar korte lontje en stemmingswisselingen - is het nét even iets beter om wat later aan kinderen te beginnen. Het kan voor dit teken soms zelfs zo zijn dat ze helemaal geen kinderen wil. Met andermans baby's omgaan vindt ze dan wel weer heel leuk.

Vissen - eind twintig

Hoe graag de Vissen ook kinderen wil, toch is het beter om nog even te wachten om moeder te worden. Omdat dit teken heel empathisch is, is self work ook erg belangrijk om uiteindelijk the best mom in the world te worden. Vandaar dat ze beter eerst even op zichzelf focust.