Victoria's Secret Angel make-up is trending op Tiktok: zo bereik je de look

Make-up door Maya Luz

We kennen allemaal nog wel de Victoria's Secret Fashion Shows. Tegenwoordig kunnen we deze glamoureuze shows niet meer aanschouwen. Maar op Tiktok is de Victoria's Secret Angel make-up look helemaal hip! Zo bereik jij de look.

Lees ook: Hoe lang is make-up houdbaar?

De trend

De Victoria's Secret Fashion Shows worden al een aantal jaar niet meer georganiseerd. Dit komt doordat de mode wereld een stuk inclusiever is geworden, wat natuurlijk een goede ontwikkeling is. Hierdoor moesten we helaas wel afscheid nemen van de magische fashion shows. De make-up look van de Angels is gelukkig blijven hangen. De dromerige en sexy look is momenteel extreem populair op Tiktok. Meiden voelen zich namelijk enorm zelfverzekerd als ze deze look dragen!

Zo creëer je de look

Voor de Victoria's Secret Angel look heb je ten eerste een glowy basis nodig. Begin dus met het hydrateren van je gezicht met je favoriete dagcrème. Gebruik eventueel daarna een glowy primer om jezelf nog wat extra glow te geven. Vervolgens breng je een dunne laag foundation aan. Gebruik een foundation met een lichte dekking en een glanzende look. We gaan bij deze look voor 'effortless'. Je moet dus voorkomen dat je eruit ziet alsof je veel make-up draagt. Breng eventueel concealer aan op oneffenheden die je nog steeds kunt zien nadat je foundation hebt aangebracht. Breng ook concealer aan onder de ogen. Gebruik een kleur die iets lichter is dan jouw huidskleur voor een highlighting effect. Poeder je huid alleen af onder je ogen en op andere plekken waar je niet wil glimmen zoals het midden van je voorhoofd en je kin.

Na foundation is het tijd voor contouring. Gebruik een bronzer om je jukbeenderen extra aan te zetten. Gebruik een crème product voor een extra natuurlijke look. Breng vervolgens een beetje blush aan en maak de huid helemaal af met een glanzende highlighter.

Voor de wenkbrauwen is de richtlijn om ze gedefinieerd maar vol te houden. Teken ze dus licht bij waar nodig en borstel de haartjes omhoog voor een vollere look.

De ogen zijn misschien wel de belangrijkste stap van deze routine. Doe een hele subtiele ooglook hiervoor, die toch opvalt. Breng een bruine tint aan in je arcadeboog die je net een beetje dimensie geeft. Ga niet te donker, maar voor een subtiele schaduw. Gebruik vervolgens een lichte kleur met glitter op je ooglid, focus de kleur vooral op de binnenkant van je ooglid. Doe vervolgens een siren eye eyeliner, ofwel een smokey liner met oogpotlood en maak de look af met mascara.

Gebruik ten slotte voor je lippen een juicy lipgloss met een roze kleur. Hou de kleur lekker natuurlijk en ga voor een jelly-achtige gloss. Maak de look af met een fijne setting spray en je bent klaar om te stralen zoals een Victoria's Secret Angel.

@xoxoemira how to get victoria’s secret model angel makeup 💗🪽✨ this is the best my glam has ever looked 😭 #makeup #ultabeauty #vsangel #victoriassecret #makeuptutorial ♬ original sound - EMIRA D’SPAIN💘

Lees ook: Alles wat je nodig hebt voor een luxe thuis manicure