Dit zijn de beste make-up dupes van dit moment 

Make-up door Britt

De high-end make-up producten zie je online overal voorbijkomen en met de mooiste resultaten. Een lippenstift voor €35 of een foundation voor €50. Niet iedereen heeft het geld voor zulke producten of je vindt het een belachelijke prijs voor een lipgloss. De dure merken maken niet alleen producten die fantastische resultaten behalen, de betaalbare merken kunnen dit ook. Vaak lijken de producten ook nog verdacht veel op elkaar. Dezelfde kleur lippenstift of dezelfde finish van een primer, maar dan voor een veel kleinere prijs. Wij hebben de beste dupes van dit moment voor jou uitgezocht.

Lees ook: Zo blijft je make-up langer zitten

Charlotte Tilbury

Het mooie make-up merk Charlotte Tilbury is niet meer weg te denken uit de winkels. Stiekem willen wij ook echt alles hebben voor onze make-up routine. De mooie contoursticks, de bekende lippenstift, de Hollywood Flawless Filter en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Helaas is onze bankrekening het hier niet mee eens en moeten wij creatief zijn. Gelukkig zijn er genoeg goede dupes te vinden en kunnen wij wel door het leven met flawless make-up en zijn wij niet compleet blut. Hierbij de beste dupes van Charlotte Tilbury. Ben je net zo fan van het merk als wij, maar kan jij het wel veroorloven? Verwen jezelf dan zeker met de make-up toppers van dit moment.

Pillow Talk lippenstift

De perfecte nude lippenstift, Pillow Talk. Voor €34 voeg je hem toe aan jouw stash. Voor de helft van de prijs kan je dezelfde kleur op je lippen hebben. De kleur ‘603 Beige A Nu’ van L’Oréal Paris is de perfecte dupe.

Pillow Talk

Pillow Talk van Charlotte Tilbury

603 Beige A Nu van L'Oréal

 

Hollywood Flawless Filter

Dit product is dé make-up hype op TikTok. Je kan veel kanten op met dit product. Je gebruikt hem als primer onder je foundation, je mixt hem met je foundation voor extra glow of je brengt hem aan als highlighter. Lang leve TikTok, want ze hebben een dupe gevonden voor een leuke prijs.

Hollywood flawless filter

Hollywood Flawless Filter van Charlotte Tilbury

@amelia0livia

 

Dior

Dior heeft al jaren een hoge plek bemachtigd als het gaat om high end make-up. Ze hebben klassiekers in hun assortiment, waar je vast wel over hebt gehoord of misschien heb je hem zelfs al in jouw make-up tas. De rode lippenstift in kleur 999, de populaire lipolie en de bekende, favoriete, felroze blush van Kylie Jenner.

Addict Lip Glow Oil

De laatste periode is het merk weer viraal gegaan met een parel, namelijk de lipolie. Of je hebt hem of kent wel iemand die hem in haar tasje meedraagt. De prijs van dit kleine lipproduct is aan de hoge kant. Andere make-up merken zagen de trend ook voorbijkomen en zijn erop ingehaakt. De lipolies zijn overal verkrijgbaar. Voor een veel lagere prijs kan je ook shinen met jouw glossy lips, door de lipolie van NYX.

Lipolie van dior

Lipolie van Dior

Lipolie van NYX

Nars

Nog zo’n merk waar wij ons mandje vol willen gooien met de mooiste producten, zoals die ontzettende mooie blush. Je weet wel, met die gekke naam. De Laguna bronzer, dekkende concealer en de mooiste foundations. We willen het allemaal hebben.

Nars Natural Radiant Longwear Foundation

De hydraterende en lichte foundation van Nars is een topper. De prijs daarentegen helaas niet. €50 voor 30 ml is niet goedkoop. TikTok heeft weer een dupe voor ons gevonden. Rennen naar de winkel!

Foundation van Nars

@beautybytaran