Deze sterrenbeelden kunnen absoluut niet tegen ruzie

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Waar het ene sterrenbeeld heel goed gaat op een potje ruziën, gaat het andere sterrenbeeld conflict véél liever uit de weg. Ben jij ook alles behalve een verhit type te noemen? Dan zou het maar zo kunnen dat je een van déze sterrenbeelden hebt.

Deze sterrenbeelden kunnen absoluut niet tegen conflict

Of je nu echt boos bent of gewoon een beetje geïrriteerd, soms moet je echt even je ei kwijt over wat je nu voelt. En als daar ruzie aan te pas komt, dan moet dat maar. Je bent hier niet op aarde om iedereen te pleasen en ja, ruzie hoort er nu eenmaal bij. Toch zijn er ook mensen die door hun karakter conflicten veel liever op een andere manier oplossen (lees: het eigenlijk gewoon voorbij willen laten gaan). Mensen met déze sterrenbeelden kunnen dan ook absoluut niet tegen ruzie en zul je dan ook vrij weinig kwaad zien worden. 

Vissen

Een sterrenbeeld dat nog liever doodgaat dan dat ze ruzie heeft is de Vissen. Dit teken kan absoluut niet tegen discussies en voelt zich vaak snel aangevallen en gekwetst. Ze neemt alles persoonlijk en kan over bepaalde (en zere) opmerkingen nog dagenlang nadenken. Oplossing? Gewoon níet op de ruzie of de discussie ingaan. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Weegschaal

Ook de Weegschaal zie je niet vaak ruzies hebben. Niet alleen is dit teken ontzettend emotioneel (en laast ze haar gevoelens daar ook een beetje in meeslepen); ze kan ook niet zo goed tegen haar verlies. In een discussie gaat het vaak om een welles-nietes situatie en mocht de Weegschaal uiteindelijk toch 'verliezen', dan heb je de poppen aan het dansen. Uiteindelijk betekent dit dat er veel dingen gezegd worden die helemaal niet nodig zijn - iets waar dit teken ook niet tegen kan...

Stier

Stieren zijn minder gevoelig dan de Weegschaal en Vissen, maar willen dingen wel heel graag goed doen. Ze zijn echte people pleasers en zelfs in een conflict waarin ze écht gelijk hebben, laten ze de ander liever 'winnen'. Zo ontstaan er geen verdere ruzies en is iedereen toch een soort van blij. 

Steenbok

Als er een karaktertrek is van de Steenbok is dat ze dingen moeilijk los kan laten. Een ruzie of conflict kun je dan ook beter niet met dit teken beginnen, want ben je eenmaal begonnen, dan kom je er ook niet meer van af. Ook de Steenbok wil namelijk gelijk krijgen en gaat door tot het bittere eind. Uiteindelijk gaat het bij dit teken dus niet zozeer om het verafschuwen van ruzies, maar meer dat het een tijdsverspilling is voor eigenlijk iedereen...

Lees ook: Je kent je ascendant, maar wat is je descendant? Dit betekent het voor jou