Deze sterrenbeelden kunnen goed tegen een korte nacht

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Waar de een écht zijn acht uur slaap per nacht nodig heeft, kan de ander best functioneren met maar vier uurtjes slaap. Dat kan met een heleboel dingen te maken hebben. Zo ook met welke sterrenbeeld je hebt. Déze sterrenbeelden kunnen namelijk hartstikke goed tegen een korte nacht.

Lees ook: Déze sterrenbeelden hebben het meest last van de wintertijd

Sterrenbeelden na een korte nacht

Natuurlijk heeft iedereen wel eens een slecht humeur of last van brakkerigheid na een korte nacht, maar er zijn toch echt mensen die zich meestal nog helemaal prima voelen met weinig nachtrust (can't relate). We hebben de sterrenbeelden die goed tegen korte nachten kunnen voor je op een rijtje gezet.

Ram 

De Ram is een sterrenbeeld dat een oneindige bron aan energie lijkt te hebben. Wat je dit teken ook voorschotelt aan activiteiten, rust en andere fratsen; ze wordt maar niet moe. Zes uur slaap (of soms zelfs nog minder) is echt meer dan genoeg voor de Ram. Een slaapkater na een nacht uit? Nee hoor, niet voor dit teken. Barstend van de energie staat zij elke ochtend weer op en stapt ze 's avonds laat weer het bed in. Toch breken al deze korte nachten een keertje op en heeft ze soms, heel soms ook een moment van rust nodig.

Steenbok

Steenbokken hebben geen eindeloze energiebronnen, maar ze vinden slapen gewoon een waste of time. Ze blijven veel liever laat op om nog even die serie af te kijken of die ene leuke game af te maken. Ook in het weekend kent dit sterrenbeeld geen rust en zul je haar voor twaalven niet in bed zien liggen. Safe to say dat dit teken soms een beetje last heeft van FOMO. Maar ook de Steenbok moet oppassen dat het niet té gek wordt. Zo nu en dan zal je lichaam ook eens nee zeggen...

Leeuw

Leeuwen leven voor zichzelf en doen dan ook graag dingen wanneer zij er zin in hebben. Dat is zo met eten wanneer ze trek hebben, maar ook met slapen wanneer ze moe zijn. Daarnaast heeft dit teken veel levensenergie, dus van veel en lang slapen wordt ze niet zo gelukkig. Dit komt soms wel in de knoop met de dagelijkse routine, waardoor andere dingen soms even vastlopen. Maar goed, de Leeuw zou de Leeuw niet zijn als ze daar geen oplossing voor wist te vinden. Wel moet ze uitkijken dat ze structuur niet volledig uitsluit in haar leven.