Dit is de ex-vriendin van De Bachelor Thomas van der Vlugt

Celebs door Elsemieke

Inmiddels staat de eerste aflevering van De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt online en die zorgde direct al voor een enorme plottwist. De komende weken gaan we zien hoe een groot aantal knappe dames het hart van de StukTV-presentator proberen te veroveren. Maar wie is eigenlijk de ex-vriendin van Thomas van Der Vlugt?

First Dates-kijkers vol verbazing over nietsverhullende outfit en uitspraken van Shirley

Wie is de ex-vriendin van Thomas van der Vlugt - de Bachelor 2022?

Thomas van der Vlugt is de nieuwe vrijgezel die in het Videoland-programma De Bachelor op zoek gaat naar de ware. Dat de relaties van zijn voorgangers Tony Junior en Gaby Blaaser uiteindelijk op niets zijn uitgelopen, heeft de StukTV-presentator niet afgeschrikt. Hij ziet het juist wel zitten. Inmiddels staat de eerste aflevering van De Bachelor 2022 op Videoland, waarin in totaal achttien bloedmooie dames strijden om het hart van Thomas van der Vlugt. Maar wat voor is het type vrouw eigenlijk van de Stuk TV-presentator?

Knappe brunette

Thomas zei eerder tegen Shownieuws al eens dit: “Ze moet zichzelf zijn, ambitieus en een passie hebben voor projecten. Qua uiterlijk niet teveel poespas, make-up en dat soort dingen.” In het verleden heeft Thomas al eens een relatie gehad met een brunette, maar de relatie van Thomas liep begin 2021 ten einde. Hij heeft nooit bekendgemaakt wat de naam van zijn ex is, maar er is wel een foto op zijn Instagram te vinden.

Zijn Thomas Van der Vlugt en Merel nog samen na De Bachelor 2022?

Foto: RTL