Merel over laatste date met De Bachelor-Thomas: "zag foto's in bed met Maureen

Media door Elsemieke

In De Bachelor 2022 zagen we hoe de StukTV-presentator Thomas van der Vlugt naar Mexico vloog om een heleboel mooie vrouwen te daten. En met succes, want Merel en Thomas waren een poosje straalverliefd met elkaar aan het daten. Waren, inderdaad, want Merel heeft op Instagram bekend gemaakt dat zij en Thomas niet meer samen zijn...

Bom barst tussen De Bachelor-Merel en Thomas: "voel me voor schut gezet"

"Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen. Twee weken geleden zei Thomas dat hij niet meer kon - dat alles teveel was. En dat kwam voor mij behoorlijk uit het niets en plotseling. De dag ervoor zei hij nog dat hij zo van me hield en trots op me was. Verliefdheid kan je naar mijn mening niet voelen in een periode van stress." Dat zei Merel een poosje geleden toen ze bleek dat Thomas een punt achter hun relatie had gezet. 

Merel over final date met Thomas in De Bachelor

In een interview doet Merel nu een boekje open over de opnames van De Bachelor. Dit doet ze bij Daelorian van der Kolk, waar Merel was uitgenodigd in haar YouTube-serie EN DAN?. Als Daelorian vraagt wanneer ze gevoelens voor Thomas kreeg, geeft ze aan dat dit bij de final date was. "Tijdens de 1-op-1 date begon ik hem leuk te vinden, maar echte gevoelens kwamen bij de final date." En die liep anders dan leek op camera. "We mochten niet samen in de auto, want alles wat we qua gesprekken samen hebben, moet gefilmd worden.

Foto's in bed

Eenmaal aangekomen op locatie laat Thomas foto's aan Merel op zijn telefoon zien. "Hij opent zijn telefoon; zijn er dus foto's in bed met Maureen. Niet naakt of zo, maar gewoon gezellig. Op dat moment riep de productie mij, en ik storm weg [...] Ik was flabbergasted." Thomas zag in dat het niet fijn voor haar was, maar geeft aan dat het bij het programma hoort. "Maar dat betekent niet dat ik het hoeft te zien. Zo werkt het niet", meende Merel. Pijnlijk!