Bachelor's Merel last social media pauze in: 'Ik wil mijn passie terugvinden'

Celebs door Elsemieke

Het is alweer bijna twee maanden geleden dat Merel Beks niet alleen het programma De Bachelor won, maar ook de liefde vond bij Thomas Van der Vlugt. Haar deelname aan De Bachelor leverde Merel veel bekendheid op, maar op Instagram kondigt ze aan dat ze daar even genoeg van heeft. 

Merel Beks van De Bachelor neemt social media break

Tijdens de reünie van De Bachelor zagen we Thomas en Merel in alle verliefdheid stralen. Toch is het niet helemaal zeker of de twee nog samen zijn, want ze plaatsen amper foto’s en stories met/van elkaar op social media. Dat kan komen doordat ze misschien hun romance privé willen houden, maar de hardnekkige geruchten gaan ook dat de twee niet meer samen zijn. In ieder geval is Merel even klaar met alle socials. Merel wordt niet blij van alle aandacht die ze krijgt en daarom plaatste ze gisteravond een bericht op haar Instagram Stories om te laten weten dat ze zich wat meer op de achtergrond zal houden. “Ik krijg zoveel berichtjes op een dag en ik merk dat ik door al die meningen en reacties mezelf uit het oog verlies”, schrijft Merel op Instagram. “Je wilt reageren, maar ook weer niet en dat ervaar ik als best zwaar. Dat is iets wat ik me de afgelopen week heb beseft.”

Het programma onderschat

Merel schrijft in haar bericht dat ze de nasleep van De Bachelor heeft onderschat. “Het is niet te bevatten hoeveel impact (positief maar ook negatief) een realityprogramma op je hele leven heeft. En ik wil mezelf daarin terugvinden. Mijn passie is tandheelkunde en daar wil ik me op focussen, daar haal ik mijn geluk uit. Net zoals ik dat haal uit lieve fijne mensen om me heen.” Wij zijn benieuwd hoe dit afloopt!

Anna Nooshin en verloofde Nassim Zeta zijn na vier jaar uit elkaar