Neef Djarno vertelt: hoe gaat het nu met André Hazes sinds zijn burn-out?

Celebs door Elsemieke

We hebben het er al een tijdje over, maar hoe is het nu met André Hazes? Treedt hij dit jaar nog op of blijft hij in stilte tijd met zijn gezin doorbrengen? Neef Djarno Hofland geeft een update over de gezondheid van de zanger.

“Het gaat goed met hem en dat vind ik het belangrijkste, dat zijn gezondheid goed is”, vertelt hij aan Weekend. Op de vraag of André dan binnenkort weer gaat optreden, heeft hij geen antwoord. “Dat weet ik echt niet, daar kan ik niks over zeggen. Ik weet niet wat Dré gaat doen. Werk komt op de tweede plaats en wij weten echt niet hoe dat gaat uitpakken.”

"Ik ben er altijd"

Djarno steunt André in elke keuze. “We zijn echt beste maatjes, voor altijd. We staan elke dag in de gym en spreken elkaar honderd keer per dag. Dat zal nooit veranderen, tot de dood niet. Of het nu goed of slecht gaat met iemand, ik ben er altijd. Belangrijkste voor mij is mijn familie, mijn gezin, maar ook mijn allerbeste vriend en dat is in dit geval André. Dré is mijn eigen vlees en bloed, voor hem vang ik letterlijk een kogel op. Als het goed met hem gaat, dan steun ik hem daarin en support ik hem. Maar als het slecht gaat, dan ben ik er net zo hard voor hem. Samen komen wij overal uit en dat vind ik het belangrijkst.”