Abbey Hoes ontvangt haatberichten na titel 'mooiste vrouw van Nederland'

Celebs door Elsemieke

Sinds actrice Abbey Hoes begin deze maand werd uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland, wordt ze online lastiggevallen met enorm veel kwetsende berichten, zo schrijft ze op Instagram in een openhartige Story.

Abbey Hoes ontvangt haatberichten door 'mooiste vrouw van Nederland' winst

Abbey Hoes sleepte deze maand de titel 'mooiste vrouw van Nederland' binnen, maar ze wordt sindsdien bedolven onder online haat. Mensen vallen haar lastig met enorm veel kwetsende berichtjes nu ze door FHM betiteld is tot de mooiste vrouw van het land. "Ik heb nog nooit zo’n stroom haat en nare berichten over me heen gehad." Ze wilde eerst haar mond houden over alle berichten, maar besluit nu toch openhartig te zijn over alle haat. "Ik ben wel wat gewend, maar jeetje mensen! Te dik, te onbekend, verbouwd, te kleine tieten, ‘ik zou mijn hond er nog vanaf trekken’… Weet dat er aan de andere kant van jouw dm, reactie, krantenkop of YouTube-filmpje ook gewoon een mens zit."

Haat lost niets op

De actrice staat dus bovenaan in de jaarlijks samengestelde FHM500 van de mooiste vrouwen van Nederland, maar op social media zijn ze het hier kennelijk niet mee eens. Toch ligt Abbey er naar eigen zeggen niet wakker van. "Begrijp me niet verkeerd: leuk is anders en kwetsend is het ook. Maar mijn reden van dit bericht: wees toch lief voor jezelf en voor elkaar. Vuur bestrijd je niet met vuur, haten lost niks op. Normaliseer het niet."

Rodanya van Temptation Island verwacht een tweeling