Dit bedrag verdient Romée van Zandvoort van Ex On The Beach 2022 met Only Fans

Celebs door Elsemieke

Gisteren konden we de eerste aflevering van het achtste seizoen van MTV kijken. Het nieuwe seizoen ging meteen goed los. Ook kwam er direct al een nieuwe ex in de villa terecht. In aflevering 1 van Ex on the Beach: Double Dutch maakte Romée van Zandvoort haar entree in de villa. Kwam ze je bekend voor? Kan goed, want eerder viel ze op in Temptation Island, door deelnemer Zach het heel moeilijk te maken. 

'Ex On The Beach-Jørney datet nu met déze realityster'

Romée van Zandvoort in Ex On The Beach 2022 

In aflevering 1 van Ex on the Beach: Double Dutch 2022 kwam Romée van Zandvoort de show stelen. Herken je haar ergens van? De blondine deed twee seizoenen geleden mee aan een ánder realityprogramma, namelijk als de ex van Zach. Romée is ooit bedrogen door Luca, die naar Chersonissos kwam om vakantie met haar te vieren, maar hij werd betrapt terwijl hij met een ander meisje een hotelkamer uitkwam. Toch is Roméé voor hem naar Ex On The Beach Double Dutch 2022 gekomen, want ze wil kijken of er nog iets zit tussen haar en Luca. 

Romée van Zandvoort en Zach van Temptation Island

Toch had Romée van Zandvoort eerder haar ogen op een ander, namelijk in Temptation Island. Het fragment dat Zach stiekem via de huistablet bekendmaakte wat hij allemaal met haar wilde doen, door de playlist ‘ik wil je && hard ….’ kennen we allemaal nog. “Zodra er drank in ging werd hij wild, een of ander dier. Qua karakter zou ik dus zeker op hem kunnen vallen, ik vond het wel een leuke jongen. Hij kan heel rustig en lief zijn, maar is niet best neergezet." Kennelijk was Romée nog niet helemaal klaar met alle reality-tv, want ze heeft besloten om ook deel te nemen aan Ex On The Beach 2022. 

Foto: RTL

Lees ook: Channah Koerten over nieuwe relatie: "de kinderen weten nog van niets"