Kanye West doet shockerende uitspraken tijdens interview en mensen zijn woest

Celebs door Roos

Kanye West weet de wereld, net als zijn vrouw Kim Kardashian, altijd weer te shockeren. Zij door een overdaad aan naaktfoto’s de wereld in te slingeren, maar haar man pakt het net iets anders aan. In een interview met TMZ wist hij menig wenkbrauwen door het plafond te laten schieten met zijn vreemde uitspraken en het is duidelijk dat de rapper een beetje de weg kwijt is.

Lees ook: Kim Kardashian promoot eigen parfumlijn met pikante naaktfoto's

Slavernij een keuze

Zo beweerde de rapper in het interview dat de slavernij volgens hem klinkt als een vrije keuze. “Als je hoort dat de slavernij vierhonderd jaar duurde, vierhonderd jaar! Dat klinkt als een keuze.” TMZ medewerker Van Lathan reageerde woest en kaatste de bal scherp terug door op te merken dat Kanye makkelijk praten heeft als rijke rapper die een luxe leventje leidt. Hij zei: "Jij leidt misschien het luxeleven van een zanger, maar wij, de rest van de samenleving, worden nog steeds gemarginaliseerd door de de gevolgen van vierhonderd jaar slavernij.” 

Liposuctie

Maar daar bleef het niet bij. Uit de rest van het interview blijkt dat de rapper net als zijn vrouw niet vies is van cosmetische ingrepen en spreekt Kanye openlijk over zijn liposuctie. Hij geeft toe bang te zijn dat mensen hem zouden vergelijken met zijn schoonbroer Robert Kardashian en dat mensen hem een dikzak zouden noemen.  

Verslaafd aan pijnstillers

Na de liposuctie raakte de rapper verslaafd aan pijnstillers. “Ik ging vlak na de operatie op tournee waardoor ik geen andere keus had dan doorgaan. Ik nam steeds meer pijnstillers, omdat de wonden niet goed genezen waren.” Volgens hem kunnen mensen daar veel te makkelijk aan komen, omdat recepten voor zware pijnstillers eenvoudig worden uitgeschreven.

Twitter is woest

Op Twitter wordt woest gereageerd op de controversiële uitspraken van de rapper. Zo vreest iemand dat hij de nieuwe president van Amerika wordt, want "hij is er dom en rijk genoeg voor". Anderen zijn vooral verbijsterd om de uitspraken van de rapper rondom slavernij.

Beeld: Brunopress

Lees ook: Geruchten vriend Khloé Kardashian stromen binnen: 'Hij ging nog vijf keer vreemd'